Thursday, February 10, 2011

Lasten riemuksi




100 sateetonta päivää Pekingissä, se on liikaa päättäjille se. Lähettivät taivaalle hopeajodidikapselinsa, tuloksena 5 tuntia lumisadetta ja toive maanpinnan edes pienestä kostumisesta on toteutunut. Kaunistahan tämä, vaan kyllä on kalseaa, hrrr. Mielenkiinnolla odotan iltaa, sitä kellonlyömää jolloin mies palaa kotiin. Joko on kahdeksaksi vai lähempänä yhdeksää? Kesärenkailla kun luistelevat, ne kaikki kaupungin yli 4,5 miljoonaa autoa.

4 comments:

 1. Oikeesti??? Uskomatonta :O

  Meillä oli tosi pitkä kuiva kausi. Viime vuonna ei saatu oikeastaan ollenkaan vettä. Pari viikkoa sitten ihmismassoja kerääntyi yhdelle aukiolle rukoilemaan sadetta ja kaksi viikkoa saatii joka YÖ monen tunnin kaatosade mutta päivisin paistoi aurinko!! Vähänkö kätevää :))


  Ja hei siis toi sun mopedi!! Miksi täältä ei saa tuollaisia. Mä en pysty kuskaa lapsia turvallisesti mun vespalla kun se on mulle yksistäänkin liian painava,saati jos lapset keikkuu mukana niin kaadun varmasti. Tahtoo tuollaisen!!

  ReplyDelete
 2. Mizyéna, no ihan oikeesti! Täällä säädellään säitä, poutaa ja sadetta ihan tarpeen mukaan...

  Ja tämä mopedi on tosi kevyt, ohuempaa peltiä mitä olet eläissäsi nähnyt. Vaikka en mä "Punaista", kuten se kutsumanimi kuuluu, kauhean turvalliseksi mainostaisi. Jos johonkin törmätään, kuten vaikka ohitse hurjastelevaan autoon, niin eiköhän me alimmaksi jäädä. Mutta kätevä se on, ehdottomasti. Ja lapset rakastavat. Haluaisivat viedä mökille, mutten oikein usko Suomen viranomaisten ihastuvan. Maksoi muuten 200 euroa.

  ReplyDelete
 3. hino mopedi!

  Osaatko sanoa, onko tollaisesta hopeajodikapselista ympäristöhaittaa?

  ReplyDelete
 4. Eilen tänään huomenna, ei aavistustakaan. Toivottavasti ei, sillä lumen satamista päällemme ulkona mopolla liikkuessa on vaikeaa välttää. Mutta täällä nyt on niin paljon kaikenlaista muuta saastetta, että tuskin muutama savukkeen kokoinen kapseli muuttaa tilannetta suuntaan tai toiseen, vaikka saavatkin vedet pilvistä alas.

  ReplyDelete