Wednesday, February 23, 2011

Käytännön luovuutta


Onkohan enää maata jossa farkut eivät olisi yleisimmät housut? Kaikkialla niitä myydään, ja niistä kaikista myydyistä 99% valmistettanee Kiinassa. Pukeutumisessaan valmistajamaan asukkaat eivät persoonallisuudella pääse kehuskelemaan, mutta luovuutta löytyy ainakin kierrätyksen saralla:Pieni ruokakauppa kylässä, loskakeli ja laminaattportaat on hankala yhdistelmä. Tarvitaan rättiä asiakkaiden liukastumisen estämiseksi... Joko arvaatte?Lienevätkö sekundaa, laittomia kopioita, vai muuten vain ylimääräisiä, mutta ilmeisesti köyhyys ja puute on lähikylässä varsin suhteellista. Farmarit olivat oiva ratkaisu tässä ongelmatilanteessa, mutta kieltämättä tuntui hieman kummalliselta niille astua. Ehkä olen jäykkis.

5 comments:

 1. Toisaalta miksi ei, jos ne ovat vaikka käytöstä pois jääneitä tai muuten vaan kaappien täytteenä. Pakko myöntää, ettei mulle ehkä olisi koskaan tullut mieleen kaivaa vanhoja jo pieneksi jääneitä farkkuja tuohon tarkoitukseen...enkä sano, että se vieläkään ensimmäisenä mieleen tulee, mutta...

  ReplyDelete
 2. UUsi Aamu, jos olisivat olleet käytöstä poistettuja en ehkä olisi niin ihmatellytkää, mutta ne nimenomaan eivät näyttäneet käytetyiltä, vaan uusilta, paitsi ei tietysti enää. Niistä siis puuttui kaikki "normaalit" kulumisjäljet taskunsuista, polvista, lahkeista. Hassua.

  ReplyDelete
 3. näyttävät ehjiltä, kummastuttaa.

  Viime postauksesta: tuo on minusta matkojen suuri hupi: paikallien marketti, iso sellainen, jossa voi kuljeskella etikettejä lueskellen tunnin, ihmetellen ruokatuliaisia.

  ReplyDelete
 4. Ehkä ne olivat siinä "kulutuskäsittelyssä"? Siis että uusista housuista saadaan reikäiset ja kuluneen näköiset? Tuohan olisi ilmainen ja mitä tehokkain menetelmä?

  ReplyDelete
 5. Voi tätä iloa minkä saan vieraillessani blogissasi.
  Iloa ja valoa elämääsi.
  Pipsafi

  ReplyDelete