Monday, February 21, 2011

Huurujen seassaPitkästä aikaa ilmanlaatumittarin asteikko loppui kesken. Olen hieman pettynyt, sillä Twitterissä ilmoitettiin tilanteen olevan vain "beyond index", joka kuulostaa äärettömän tylsältä entisen "crazy bad":iin verrattuna...

Mutta hauskaa on silti ollut! Olen kas taas hieman hurahtanut, tällä kerralla astanga joogaan. Aamulla olin suorastaan helpottunut, etteivät soittaneet sijaiseksi koululle, vaan pääsin jatkamaan tätä hienosti (eilen) alkanutta uutta harrastusta. Nyt ihmetyttää miksen ennen ole sinne älynnyt mennä!? Jotain pelkäsin, ehkä eniten itseäni. Opettajaa tuskin, sillä hän on ihanan positiivinen pohmohihhuli, oikea onnen ilosanoman levittäjä. Katsotaan kuinka pitkään hymy tänään kasvoilla pysyy, eilen pitkälle iltapäivään. Tosin kohta täytyy sukeltaa tuonne ulos asioille... täytynee yrittää pitää hymyilevä suu kiinni aikakin!

6 comments:

 1. Ikävää tuo huono ilma, mutta hienon kuvan olet kyllä saanut aikaiseksi! Tai no molemmat hienoja mutta erityisesti ihailen kakkosta.

  Jaa astanga. Mää olen käynyt hathajoogassa, olen aina ajatellut että astanga on liian rankkaa mun nivelille. Onko se rankkaa?

  ReplyDelete
 2. Ihailen myös näitä crazy bad -kuvia.
  Joogaa en ole koskaan kokeillut. Sitä ei lasketa että olin äidin mukana kun hän kävi tunneilla. Olin n. 6-vuotias ja venkoilin nurkassa omiani.

  ReplyDelete
 3. Rakas Ystäväni lensi eilen Helsingistä Beijingiin ja ensimmäinen kommenttinsa oli: kaipaan Suomen SINISTÄ TAIVASTA, vaikka siellä olikin, Pohjois-Suomessa, niiin h:tin kylymä. Missä on kaiken poispuhaltava tuuli? Jak!

  ReplyDelete
 4. Merja, on se melko rankkaa - posket punaisina ja selkä hiessä siinä matolla hyörin. Mutta ainakin tämä opettaja koko ajan painotti, että pitää kuunnella kehoa ja sen jaksamista. Mulla esimerkiksi on todella heikot ranteet ja astangassa tuntuu olevan useita liikkeitä joissa paino on ranteilla. Eli vähitellen kehitetään niitä heikkojakin kohtia. Seuraavalla kerralla jaksan varmasti taas enemmän. Kuvailisin ainakin tämän opettajan vetämiä tunteja fyysisesti vaativiksi mutta levollisiksi ja lempeiksi.

  Piilomaja, varmasti sulle kuitenkin on jäänyt jonkinlainen käsitys joogasta, venkoilusta huolimatta.

  Anonymous, niinpä, tuulta odotellessa... Mutta täytyy todeta tammikuun olleen todella hieno! Jossain välissä taisi olla peräti viikko putkeen alle 100, useina päivinä alle 50!

  ReplyDelete
 5. Oih. Noi kuvat on niin hienoja, mutta kyllä kirpaisee, että tunnelma johtuu huonosta ilmanlaadusta. Mua yskittää tää kirkas kuiva ilma täällä jo ilman tota möhnämäärää, toivottavasti tuuli pian putsaa edes vähäsen teidänkin ilmaanne.

  ReplyDelete
 6. Järjettömän hienot kuvat, vaikka ovatkin crazybad!

  ReplyDelete