Wednesday, June 9, 2010

"Yhdessä"

Tervetuloa Galleria Katartin kolmanteen Pekingin näyttelyyn! Tällä kerralla olen koonnut näytteille kuvia puistoista ja kujilta, joissa yhteisöllisyys ja elävä elämä on käsinkosketeltavaa. Kuvat ovat tulostettu kankaalle, joka on pingotettu paksuihin puuraameihin.

"Onko se nyt niin mustavalkoista?"
33 x 50 cm




"Yhdessä on mukavampaa"
15 x 15 cm





"Tiiviisti yhdessä"
18 x 30 cm




"Ystävä kujalla"
30 x 30 cm




Pikkuhuoneen esillepano.



"Puistossa"
20 x 20 cm



"Beihain kaunottaret"
20 x 20 cm



"Työ"
20 x 20 cm



"Huvi"
20 x 20 cm



"Tullaan"
25 x 25 cm



Sydämellinen kiitos vierailusta!

26 comments:

  1. Kauniita kuvia ja kiinnostava blogi. Olen ollut kolmeen otteseen lyhyesti Pekingissä töissä ja vaikka en ole ikinä ollut mikään Aasia fani, jotain jännää Kiinassa silti on. Peking varsinkin on jotenkin ihanan kamala.

    ReplyDelete
  2. Aivan mahtavia!! Kunpa olisin päässyt paikan päälle.

    ReplyDelete
  3. Mina taputan taalla kovaa! Kuuletko???
    Ystävä kujalla
    on mun lemppari jo nyt!
    Hienoa! Onneksi olkoon:-)
    Pia

    ReplyDelete
  4. Kummitustalon Stella, kiitos kommentista! Mnä olen koko ikäni ollut Japni-fani, mutten missään nimessä ole koskaan haikaillut Kiinan perään. Mutta mielenkiintoista täällä on, juuri mainitsemasi ihanan kamala kuvaa hyvin tunnelmaa. Kyllähän täällä mainiosti voi muutaman vuoden asua, kun tietää pääsevänsä pois.

    Mizyena, kiitos.

    Aurinko, kuulen kuulen, kiitos!

    ReplyDelete
  5. Upea näyttely - onnea taiteilijalle! Harmi, kun en pääse paikalle...Millos pidät kesänäyttelyn Suomessa?

    Lempi Sveitsistä

    ReplyDelete
  6. WAU!!Taidokkaita ja ihania kuvia.Kiitos näyttelystä näin virtuaalivälityksellä :D!Toivottavasti nähdään pian!

    ReplyDelete
  7. Hienoja kuvia! Kiitos näyttelystä :-)
    Itseäni eniten kiinnostivat "puistossa" ja "Beihain kaunottaret".

    ReplyDelete
  8. Upeita kuvia ja aivan ihana galleria. Pääsisinpä käymään näyttelyssäsi.
    t. Maija

    ReplyDelete
  9. Oi, kiitos kovasti.Ensimmäisen kuvan perhonen on suosikki just nyt mutta tulen vielä uudestaan, kaikki kuvat kun eivät auenneet.

    ReplyDelete
  10. Onnea, tosi hienoja! Juu, ehdottomasti näyttely suomessakin. Oisi mielenkiintoista nähdä kuvat suuressa koossakin. Hienoa!

    ReplyDelete
  11. Kiitoksia nayttelysta! Hienoja ovat! Jos olisi mahdollista, niin ottaisin lasillisen shampanjaa talle nayttelylle.

    ReplyDelete
  12. Upeita kuvia! Kiitos tästä. Ottaisin mitkä tahansa kuvista kotini seinälle.

    ReplyDelete
  13. Huh,jopas olet upeita kuvia saanut aikaan... :o Kuvakulmat ovat mielenkiintoisia ja kuvat hyvin rajattu. Esillepano on erilainen ja hauska :)

    ReplyDelete
  14. Täällä me herran kanssa huokaillaan, että voisiko taitelijalta tilata pari otosta... :P Edelliset ovat kyllä vielä ripustamatta tänne kotiin. Jotenkin niille ei - kuten ei muillekaan tauluille - ole vielä löytynyt omaa paikkaa. Koti on jollain tavalla LIIAN pieni vrt siihen entiseen...

    Jos tosiaan pidät kesänäyttelyn niin me tullaan ja heti. Pieni mies haluaisi myös nähdä tytöt... :)

    t. Mimosa, yksi herra ja lapset

    ReplyDelete
  15. Hienoa Kata! Niin kaunis asettelukin näissä.

    Nyt poksautan täällä pienen kuoharipullon.

    ReplyDelete
  16. Tykkään. Yhdessä on mukavampaa ja Onko se nyt niin mustavalkoista on varsinkin ihania.

    ReplyDelete
  17. Upea näyttely, kiitos, näitä olisi tutkinut lähempääkin ja vaikka kuinka pitkään :) Tulostatko itse vai teetätkö tulostukset muualla?

    ReplyDelete
  18. oi jospa oisin saanut olla mukana!!!

    upeita kuvia, kivasti koottu pieniksi ryhmiksi. kerrassaan taidokasta!

    ReplyDelete
  19. Onnittelut, kerta kaikkiaan hieno taide-elämys. Mitä muuten tekisit , jos et olisi näin upeanlahjakas juuri tällä taiteen saralla, enkä tarkoita vain valokuviasi, vaan kädentöitäsi ylipäätään. Kävisikö aikasi pitkäsksi lasten ollessa "jo isoja" omine menoineen, apulaisen hoitaessa kodin jne? Olisitko kenties kirjailija vai opiskelisitko kiinalaisia hyvinvoinnin aakkosia?

    ReplyDelete
  20. Kiitos kaikille kauniista sanoista!

    Anni, teetän kyllä tulostuksen ihan ammattitaitoisessa tulostamossa. Printtaavat tukevalle, pohjustetulle taulukankaalle. Sama putiikki teki myös pingotustyön ja minulle jäi ainoastaan reunojen maalaus. Pikku hiljaa alan ymmärtää, ettei aivan kaikkea tarvitse värkätä itse!

    Anonyymi, kaikkea sinä kyselet, hih. Kas kun en tiedä mitä tekisin tässä tilanteessa ilman lapsia. Juuri NYT haluaisin päästä takaisin opetustyöhön, puolipäiväisesti kuvataideopettajaksi, lähelle kotia, mukavan opettajajoukon jatkeeksi, fiksujen oppilaiden ohjaajaksi, korkealla palkalla, runsain materiaalibudjetein. Kyllä tämä "vapaa taiteilu" on a) yksinäistä b) aikaansaamatonta c) köyhää d) vielä kerran yksinäistä kun ei ole yhteistä työhuonetta kenenkään kanssa vaan aina vain yksin väkerrän...

    ReplyDelete
  21. Tervehdys ja en ole tuntematon :) eli Nina (opiskelukaveri) täällä moi :)

    Aivan ihania valokuvia ja kokonaisuuksia. Mustavalkoisuus toimii kuvissa uskomattoman hienosti. Ja yksityiskohdat puhuttelevat tietäen, kuinka iso kaupunki on ympärillä. Onnea näyttelylle! Toivottavasti se pääsee moneen paikkaan.

    Meilläkin (Riikalla ja mulla) oli pari vuotta sitten yhteisnäyttely kiinalainen taidemaalarin kanssa. Eli täälläkin tutkitaan itää. Tervetuloa itäisiä vaikutteita tutkivaan joukkoon!:D Elokuussa meillä on tulossa uusi näyttely (3x1). Lähetän kutsun. Halaus ja kiitos tästä taidekokemuksesta ja yhteydestä. Terveisin Nina

    ReplyDelete
  22. Aah, kiitos tiedosta. Olen haaveillut monesti valokuvien printtaamisesta kankaalle, sellaiselle tukevalle, jossa riittävästi epätasaisuutta jatkaa maalilla ja pensselillä. Mutten vielä keksinyt missä harrastelija täällä Suomessa voisi kohtuuhinnalla tulostuttaa.

    ReplyDelete
  23. Nina, voi ihanaa kun jätit komentin ja "paljastit" itsesi - en tiennytkään sinun käyvän lukemassa Vilijonkkaa! Haluan ehdottomasti tulla näyttelyynne! Tämä minun näyttely oli ja meni, ja puolet töistä ovat on jo uusissa kodeissaan. Pisän hinnat alhaalla, joten kohta huku "taiteeseen". Olisipa sekin uutinen Iltalehdessä: "Suomalaisnainen hukkui tauluihin Pekingissä!" Onkohan mulla sun nykyistä meiliosoitetta? Olisi ihanaa tavata kesällä.

    Anni, kaksi vuotta meni, että löysin kohtuuhintaisen mutta osaavan paikan Pekingistä, Suomessa tuskin onkaan. Kallista hupia. Minulle tuli myös ajatus kuvien jatkamisesta maalaten ja/tai kirjoen. Mutta silloin pitää asiat suunnitella hieman paremmin eikä keksiä viikkoa ennen näyttelyä, että pidänpä tässä vielä näyttelyn ja alkaa sitten valita kuvia tulostettavaksi.

    ReplyDelete
  24. Kiitos virtuaalisesta näyttelykierroksesta! Pidin kovasti kuvistasi, tuntuu, että niihin voisi upota pitkäksikin aikaa.

    ReplyDelete