Tuesday, June 1, 2010

798

on vanha tehdasalue nro. 798. Nykyisin se on kymmenien gallerioiden ja taiteilijoiden kansoittama alue, jossa silloin tällöin tulee poikettua. Joskus vallan asioilla ja toisinaan vain muusta kaupungista poikkeavaa tunnelmaa haistelemassa. Hetkisen voi kuvitella olevansa vaikkapa Espanjassa, kunnes valokuvaajamies palauttaa maanpinnalle. Euroopasta ei kyllä näin epämachoa ja välitöntä valokuvaaja löydy etsimälläkään!

13 comments:

 1. Siis onko toinen morsian hepeneissään ja sulhanen lenkkareissa ja farkuissa?

  ReplyDelete
 2. Helena, jep jep, ei olla nääs turhan tarkkoja! Yleensä pariskunnat otattavat itsestään kuvia 2-4 eri asussa (moderni valkoinen, perinteinen punainen, "rokki" ja joku vieläkin villimpi tai vaikkapa farkkuasut). Yleisesti pukeutumiskoodit ovat hyvin väljät. Konserttiin verkkareissa ja kauluspaidassa, kotiapulaisen työhön liituraitahousuissa, ostoksille pyjamassa... Kaikki nämä nähty.

  ReplyDelete
 3. Söde hääpari. Ihanaa rentoutta!

  ReplyDelete
 4. Tuosta hääparista voi ainakin sanoa, että molemmat antavat toisensa olla sitä mitä on -hienoa sinänsä.

  ReplyDelete
 5. Ihan mahtavia kuvia! Hauskanen tuo hääpari, onkohan sulho vasta menossa mukemaan juhlavetimet, vai eikö ole sulho ollenkaan vai eikö laitakaan pukua...mahtava kuva siis, kun laittaa mielikuvituksen laukkaamaan.

  ReplyDelete
 6. No nythän minä tuolta luinkin, että ottavat kuvia monella eri lookilla. Jännää, niin ne on eri tavat eri puolilla maailmaa.

  ReplyDelete
 7. Hienoja kuvia taas kerran. Tuo hääpari on kyllä ihana.

  ReplyDelete
 8. Oi olisipa tullut vastaan tuollainen hääpari. Nähtiin vain se länsimaisittain puettu pariskunta siellä klubitalolla.

  ReplyDelete
 9. Tuossa hääparissa on jotain suloista ja niin viatonta (eivätkä sulhasen farkutkaan kovin haittaa...). Hienoja elämän kontrasteja olet saanut taas kuvattua!
  Halaus

  ReplyDelete
 10. On siinä kesäeleganssi tuolla lierihattumiehellä;-)

  ReplyDelete
 11. Vilijonkka: Mina olin taalla kerran Malayhaissa. Valehtelematta siella oli kuusi kuvaajaa. Morsian vaihtoi asua tiuhaan. Mutta mika oli ehka kaikista ankeita suomalaisena lurppasuuna;
  ei alkoholia.
  Mutta ei edes se alkoholinpuute mutta ei siella ollut mitaan muutakaan ohjelmaa. Pelkkaa patsastelua ja juuri sita etta morsianta sitten kuvattiin ja kuvattiin.
  Tunnustan itseasiassa etta menimme heti baariin juhlien jalkeen.
  Sulhanen oli etukateen valistanut meita kuinka paljon sita fyrkkaa pitaisi olla kuoressa.
  (olivat valinneet helkatin kalliin paikan ja maksoimme sitten oman ruokamme nakojaan haalahjana...)
  Me maksoimme yhden naisen unelman mutta meilla ei ollut yhtaan hauskaa. Kiinalaisissa haissa en ole koskaan ollut mutta huhut kertovat kaikkea mielenkiintoista.... Intialaisiin Hinduhaihin jos paasisi! Meidat kerran kutsuttiin Keralaan haihin mutta ei paasty. Ne olisivat olleet kolmen paivan sessiot ja satoja ihmisia.

  ReplyDelete
 12. Aivan mahtiskuva tuosta morsiusparista!

  ReplyDelete