Tuesday, June 22, 2010

Yllättävä lisäys

Mielikuvani Pariisi on aina ollut beessi. Puhtaan hiekan värinen, seassa ei yhtään punertavaa graniittia, vain vaaleaa, kermaista ja aavistuksen kellertävää kiveä.


Mutta nyt kaupungin väripaletti laajeni, sillä siihen ilmestyi myös vihreää. Oikein kovastikin, kuparin ja sammalen vihreää, raikasta, tyyntä ja energistä.

Minulla taitaa sitten olla vihreälle herkkä kausi aluillaan. Mitähän kesästä tuleekaan, eletään sentään vasta kesäkuuta!

10 comments:

 1. Oikein mieluisia kuvia mulle nämä.
  Eikö ole hassua että värejä jotka ovat aina olleet (sillä tietysti tuo turkoosiin menevä vihreys on aina ollut Pariisissa!) ei ole muka "nähnyt" - ennen kuin sitten itselle tulee joku KAUSI;-)

  ReplyDelete
 2. voi ihana ihana pariisi! Kyllä se mullekin on vihreä, juuri tuon vihreä. Pariisi on mulle myös syvää tummaa punaa. Ja sitten sitä hiekkaa ja kermaa. Mustaakin se on ja tummaa ruskeaa, ja varsinkin harmaata.

  Mitäs se ei sitten ole; ei ainakaan turkoosi tai kirkkaanpunainen eikä lilakaan.

  ReplyDelete
 3. Moi pitkasta aikaa!
  Luin urakalla jalleen postauksiasi. Aivan upeita valokuvia oli nayttelyssasi!
  Meidan Suomen keikka on takana ja nyt ollaan taas Casassa.
  Muuttokuorma tuli paivaa ennen kuin mies tuli Suomeen ja nyt sita yritetaan purkaa surkean vahaan sailytystilaan. En voi kasittaa miksi kaappitilaa on niin vahan. Keittion alakaapissa ei ole hyllya ollenkaan - vain metrin verran tyhjaa tilaa johon taytyy teettaa hylly jotta saamme kattilat ja pannut jonnekin laitettua.
  Eipa tule aika pitkaksi kun riittaa pahkailya ja luovuus paasee kukoistamaan.
  Uunin pesin myrkylla eilen kolme kertaa - NYT se on puhdas ja kayttokelpoinen!
  Tai ehka puhtauskasitykseni on ihan eri planeetalta kuin muiden ihmisten :)
  Mutta muuten on mukavaa kun on omat tavarat ymparilla. Kylla tama tasta viela iloksi muuttuu!
  Mukavaa loman jatkoa teille!

  BLOGitse

  ReplyDelete
 4. oijoi, mikä vihreä. Tuo turkoosin säväys on kuin silityksiä sielulleni. Ja kauniita ovat muodotkin.

  ReplyDelete
 5. Palaan muuten kiittämään siitä oikeasta huomiosta että kesä on vasta alussa.

  ReplyDelete
 6. Sehän on hienoa, että alkaa nähdä maailmaa/paikkaa uusin silmin. Tuo olisikin hyvä kuvausidea,ottaisi vaikka joka viikko eri värin kun lähtee kaupungille tms kuvaamaan: punainen,sininen,vihreä...

  ReplyDelete
 7. Hienot kuvakulmat ja värit!

  ReplyDelete
 8. Piilomaja, kaudet ovat tosiaan ihmeellisiä. Pariisi avasi silmäni myös seinien reliefiknöksille ja riisuille. Tänään näin niitä jopa Porvoossa!

  Liivia, juu, ei missään nimessä kirkkaan punainen tai violetti! Eikä punamulta.

  Blogitse, tervehdys! Koska aina pitää rittää vääntää asiat positiiviseksi, niin sulla on oiva tilaisuus mikä tavara on todella tärkeä! Meillä on Pekingissä valtavasti kaappitilaa, siis oiekstaan aivan liikaa. Muuttaemme sinne ammottivt ne tyhjyyttä, nyt ne jo pursuilevat muka tärkeää sälää... Ihan hölmöä varastointia.

  Eilen tänään huomenna, kuparin turkoosi on aivan jäljttelemätön, sellainen aito väri.

  Piilomaja, olepa hyvä.

  Hietzu, tai sitten voi valita jonkin hieman yllättävän värin, kuten persikka tai aniliini. Löytyisikö suomalaisesta pikkukaupungista niitä?

  Arle, voi kiitos.

  ReplyDelete
 9. ai meilla liikaa kamaa?! ala unta nae! :) Pirskatti kun osuit naulan kantaan!
  Edessa on mm. vaatevaraston tiukka lapikaynti. Kayttamattomat tai muuten 'ei naita enaa voi kayttaa' -vaatteet toimitetaan jonnekin hyvantekevaisyyteen tms.

  BLOGitse

  ReplyDelete
 10. Voi kun oli ihastuttavaa seurata teidän paluuta Pariisiin! Todellakin vaikutti tärkeältä reissulta kaikille. Jossain kohtaa totesit, että mikäli muistoja ei verestä, ne tuppaa unohtumaan. Näin on. Nyt teille palautui mieleen ne kauniimmat ja valoisammat puolet entisestä kotikaupungistanne.

  Pariisi on jotain, mitä myös minä haluan kokea. Ehkäpä joskus saan sinusta oppaan, tai ainakin vinkkejä mihin siellä kannattaa suunnistaa.

  Oikein leppoisaa ja aistikasta kesää teille sinne Porvooseen! Ja hyvää juhannusta! Täälläkin sitä vietetään, toisenlaisessa valaistuksessa tosin.

  ReplyDelete