Saturday, August 1, 2009

Ugh!

Menin sitten tiedustelemaan kuopukselta minkä teeman haluaisi 5-vuotis syntymäpäiväjuhliinsa. "Indiaani, ruskea vaate, sitten keltainen teltta ja minä istun näin (jalat ristissä) ja vastaanotan vieraat Ugh." Kuulostaa hyvältä, mutta tänään täytyykin ommella rivakasti, sillä konetta ei ole ja kemut on jo huomenna.
Onneksi kuopus hoiti itse helmikirjonnan.Ja oli varsin tyytyväinen lopputulokseen. Minulla mekkotehtailu jatkuu vielä tovin, sillä isosiskotkin haluavat intiaaniasunsa, vaan ovat ompelemiseen liian kiireisiä pikkuserkun kanssa leikkiessä. Mutta mikäs tässä, radio soi ja meri peilaa mainiota työskentelyvaloa.

4 comments:

 1. Ihana indiaanityttö!

  Olenkohan jo monta kertaa kertonut, että tyttöni kastettiin (tai esiis kirkkoonkuulumattomana nimettiin) mieheni käsinompelema inkkarimekko päällä ja variksensulka päässä. Pitääkin kaivaa mekko esiin, ja jopa vilauttaa tästä innostuneena blogissa.

  Valtavasti onnea tälle oikeaa asennetta omaavalle kuopukselle!

  ReplyDelete
 2. Ihan mieletön mekko ja vielä itse kirjailtuna. Mukavia juhlia!!

  ps. Liivian kuvaakin jään odottamaan.

  ReplyDelete
 3. Hieno intiaaniheimo syntyy varmasti näistä! Hyvä kun on ompelustunnelmakin kohdallaan, hauskat juhlat varmasti tiedossa.

  ReplyDelete
 4. Mahtavia tyttöjä teillä! Tunnelmallisia juhlia tiipiissä ja sen ulkopuolellakin. Harmi ettei tosiaan torstaina törmätty. :-)

  ReplyDelete