Tuesday, August 4, 2009

Jälleen Ugh!


Intiaanisyntymäpäivän aamupäivänä katoin pöydän. Voi kuinka nautinkaan kattamisesta, kun ollaan keksitty tarjoomukset teeman mukaan, värit sävysävyyn ja kaikki on vielä puhdasta!


Sankaritar toimi suunnitelmiensa mukaisesti ja vastaanotti vieraat intiaaniteltassa kyykkien ja lopuksi (vitsikkäästi?) pierutyynylle kellahtaen. Kyykkiä saikin useampaan kertaan, sillä pihasaunallemme jossa kemut järjestettiin saapui loppujen lopuksi 9 lasta sekä 13 aikuista. Vesisateen yltyessä ja tunnelman tiivistyessä lapset siirsivät tiipiileikkinsä 30 neliön "salista" pesuhuoneen puolelle ja niin kaikki mahtuivat mukaan.


Juhlien päätyttyä olivat pöydillä madelleet liskot ja sammakot hauska muisto vain. Seuraavat syntymäpäivät ovatkin omani. Mitähän hauskaa keksisi? Jotain oikein kivaa haluan järjestää, jotta saan intiaanisankarittaren tavoin vielä nukkumaan mennessäni nauraa kihertää onnistunutta päivää.

4 comments:

 1. Hauskat ovat selkeästi olleet pippalot, ihana lisko-idea! Ja nuo tarjoiltavat, mitä kaikkea keksitte intiaanien tarjottavaksi?

  Teemojen keksinnät onkin aina haastavaa, aikuisten kohdalla tuppaa olemaan vähän ideaton, ihanuutta olisi joskus kokeilla "aitoja" 30-luvun kekkereitä :)

  ReplyDelete
 2. Ilmeisen mukavat olivat synttärit intiaanittarella! Mitähän, jos pikku inkkaritar ehdottelisi äidin synttärille eri teemoja. Ne muksut kun joskus ovat niin tarkkoja meitä vanhempiaan katsoessaan. Sieltä voisi tulla nappiehdotus, jonka sitten voit hyväksyä tai muuttaa tms.

  ReplyDelete
 3. Parolan asema, Intiaanit asuvat metsissä (ainakin jotkut joskus) joten tarjolla oli erilaisten metsien erilaisia antimia: banaani(karkkeja), herneitä, kirsikoita, mustikkoita (piirakkaa kakkuna), metsämarjakeksejä ja proteiinina liskoja sekä sammakkkoja (karkkeja). Juomaksi sekamarjamehua ja aikuisille sekamarjanovellea.

  Lissu, minäpä kysäisen jotta mitä heille tulee mieleen.

  ReplyDelete
 4. Tää inkkäri on aivan ihana! Oon käynyt monesti luuraamassa, mutta missä mun kommentti? Joku niellyt.

  ReplyDelete