Saturday, August 8, 2009

Tunneanalyysi

Monsieur läksi jo Kiinaan, me muut lähdemme perässä alkuviikosta. Mieli on kummallisen haikea. Sen keväällä vaivanneen tunteen, Suomihingun, serkku jyllää. Jännittääkin, on niin kovin erilaista Kiinassa. Ihan hyvää elämää, mutta erilaista.Myös Suomen kesäelämä on ollut hyvää. Paljon tanssia, surkuharmoonirokkia ja musiikkiin eläytymistä. Haikeaksi vetää, kun elämä ei aina vain voi olla tanssimista!

9 comments:

 1. Kesälämästä kiinaelämään. On siinä muutosta kerrakseen. Jos kiinassa ei sukuharmoonirokki soikaan, niin kai sielläkin voi silti musiikkiin eläytyä ja antaa tanssin viedä. Koko aikaahan ei voi Suomessakaan tanssia, mutta jo lyhytkin tanssi antaa arkisille askareille sopivaa maustetta.

  Turvallista matkaa sinne kauas!

  ReplyDelete
 2. Muuttolinnut matkaavat yli kaukaisten maitten, laskeutuakseen toiseen kotimaahansa. Moni lentää myös tänään kohti Beijingiä ja viikkojen Suomi-olon jälkeen tuntuvat olevan iloisia pästessään taas kouluihin, töihin, kiinan-muurille jokaviikoiseen ystäväpatikoimiseen... Ja puistoissa voi väliin tanssahdella, jos suomi-ikävä sattuis yllättämään. Hyvää matkaa.

  ReplyDelete
 3. Kimmo, kyllä Kiinassakin musiikki soi, niin levyltä kuin itsetutettuna ja on enemmän tilaa tassiakin! Hyvää syksyä teidän poppoolle!

  Anonymous, iloinen olen minäkin arkirutiinien alkamisesta! Mikäs porukka käy viikottain patikoimassa muurilla??? Vilillä osilla kenties? Mahtuuko mukan?

  ReplyDelete
 4. Nykkö se kesä jo sielläkin meni?! Tuntuu että juuri tulitte. Vaikka yksi huits on ollut omanikin. Varsinaisella kesälomalla tunnen olleeni vasta tämän menneen viikon, muuten tunnen olleeni pelkkä majatalon emäntä.

  Surkuharmoonirokkia:):)

  ReplyDelete
 5. Mukaan saattaisi mahtua- kysyn ensin "Päälliköltä" ja ilmoittelen Sinulle. Tosin en tiedä oikeaa nimeäsi enkä email osoitettasi enkä oikeastaan Sinusta muuta kuin mitä blogitse olen lukenut. Sattumalta olen sivuillesi eksynyt. Vaan palataan asiohin. terveisin lissuforever@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Moi Vilijonkka!

  Myös meidän loman loppu häämöttää. Lennähdetään maanantaina Pekingiin. En muuten lähtis, mutta kaipaan jo arkea :-)

  Naapurin Satu

  ReplyDelete
 7. Liivia, no hyvä jos olet ollut lomalla edes sitten tämän viikon! Surkuharmooni taitaa olla mieheni väänös ja on musta mainio sana, kuvaa tuota meidän Halonen &co:n valmistaman harmoonin soundia täydellisesti.

  Anonymous, lähetin sulle "hakemuksen".

  Satu, ei sitten satuttu samaan koneesee, me lennetään tiistaina. Kujilla nähdään tai Jenkkarissa viimeistään.

  ReplyDelete
 8. Hei me lennetään tiistaina myös! Ja samanlaista haikeutta ilmassa, joten ymmärrän täysin. Vielä näin kauniit ilmatkin, voi kun Suomi-kesä jatkuisi vielä pitkään.. (mutta kyllä, arkikin on hyvä asia)

  Niin ja vielä, laitappa mulle viestiä mihin aikaan olette Helsingin kentällä. Jos satumme yhtäaikaa, istutaan alas ja otetaan lasillinen kuohuviiniä kesän päättymiseksi!

  ReplyDelete
 9. Hei, kiitos "hakemuksesta", kirjoitan pikapuoliin, miten "asia" etenee. Saatat hieman yllättyä monilta osin, mutta vaellusosio ei kaiketi tuota vaikeuksia. Palaillaan ja tasaista lentoa kotiinpäin.

  ReplyDelete