Sunday, August 9, 2009Porvoon talomme maalausurakka on edistynyt viimeiselle kierrokselle. Nämä kuvat ovat jo auttamattomasti vanhentuneita, ovathan ne alkuviikolta! Kauttaaltaan toista kerrosta suditaan, mutta näissä välittyy se suuri muutos, pensselin suhinan vaikutus ja uskomaton kirkastuminen. Kuin Tuhkimoa synnytettäisiin. Vuokralainenkin päätti ruveta ajamaan ruohoa?!?!
Mikäpä hauskempaa kuin pyöriä itse pihasaunan kulmilla, hörppiä aamukahvinsa sen terasilla ja samalla aitiopaikalta seurata ketterien Uustaas Oy:n maalareiden kiipeilyä sekä kukkien uutta elämää tuoreen taustan korostamana.

6 comments:

 1. ihanalta vaikuttaa teidän talo ja voin kuvitella miltä tuo tuntuu kun saa jotain noin näkyvää tehdyksi.Useinhan omakotitalon isoimmat uudistukset ovat näkymättömiä...putket,sähköt,lämmitys...

  ReplyDelete
 2. Hyvä keltainen. En muistanutkaan minkä värinen se oli, jotenkin olisin veikannut valkoista.

  Juuri eilen katsottiin rapistuvaa talomme pintaa (se on maalattu vain 4 vuotta sitten, mutta kun olivat maalanneet väärällä maalilla, nyt kaikki rapisee alas, per----)ja tuumattiin, että tuokin olisi edessä. Ei sitten yhtään innosta, kauhistuttaa. Ja väri vasta propleema onkin. Tosin niistä ongelmista pienin.

  ReplyDelete
 3. Kukkuu! Jos ehdit, niin pirauta ennen Kiinaan paluutanne! Yritän itsekin vielä soittaa sulle.Bisous!

  ReplyDelete
 4. Kuin piste i:n päälle tuo väri, hehkuu, ja näin sopivasti loistaa justiinsa pian alkavan syksyn kanssa kilpaa. Tosiaan upealta näyttää, ihanaa kun vielä perinteinen kunnostus ja varmasti oikeat maalivalinnat :)

  ReplyDelete
 5. Aurinko ja kuu, no tätä uudistusta ei tosiaan voi olla huomaamatta!

  Liivia, kuten tämä meidän maalarimestari on antanut ymmärtää kaikkein tärkeintä lienee pohjatyöt, pesu ja kaavinta ja lopuksi maalin fyysinen pensselillä hinkkaaminen kiinni laudan pintaan. Tosi mielenkiintoista seurata kuinka ammatilaiset saavat aikaiseksi tasaista ja kauniin ohutta ja silti peittävää pintaa.

  Kaisa, kukkuu! Mihin nämä päivät ja viikot menivät? Latautumiseen kai.

  Parolan asema, oikein pitäisi mennä: ensin perivät, sitten kaapivat lihasvoimin ja lopuksi hinkkaavat kaksi kerrosta Ottosson färgmakeri:n pellavaöljymaalilla. Pitäisi olla tosi hyvä maali, paljon parempi kuin Uula. Vaan lopputuloshan paljastuu vasta joskus tulevaisuudessa!

  ReplyDelete
 6. Komia talo teillä ja saman värinen kuin Ukkini talo oli aikanaan. Omakotitalosta ei kyllä tosiaan hommat lopu. Olen tänään viimeksi polttanut hihani muutaman hankintavaihtoehdon takia. Kun ei maut aina mene yksiin..

  ReplyDelete