Monday, June 29, 2009

Kriisin paikka


Alkuillan saunomisen rohkaisemana vilkaisin peiliin. Puhtaalta näyttää, mutta samalla kovin vieraalta. On läiskiä, roikkuvia luomia, ties mitä ikääntymisen merkkejä. Ja kaikki tämä vaikka juuri aamulla sivelin hipiälle 30 suojakertoimen voidetta, jossa luvattiin suojata niin ikääntymiseltä, maksaläiskiltä kuin rypistymiseltäkin.


Jos edelleen huomenna peilistä näkyy samannäköinen daami, niin siirryn lähistöllä hääräävän luontaisleipurin asiakkaaksi. Luulisi savikakkusten toimivan vähintään samalla teholla kuin kallis kermainen voiteeni.

11 comments:

 1. Samat ongelmat täällä...
  Mitähän sitä keksisi...?

  Ilmoittele, jos sun leipuri on tehokas ;-)

  ReplyDelete
 2. Hei sä olet tummatukkainen!! Kiinako muutti tukan värin? ;) Ja mitkä läiskät ja missäkö muka...? Olen muuten todennut, että aamuisin on parempi mennä kylppäriin sytyttämättä valoja. Hämyssä ei mitkään naaman virheet näy!
  Bisous Pariisin helteistä!

  ReplyDelete
 3. Aamuisin on vahalla jopa tervehtia outoa ihmista peilista. Mutta tuttuhan se siella nakyy. Kalliit purkit saavat olla minulta rauhassa. Eivat ne minuun ainakaan tehoa. Taalla kauneusleikkausten ym prepaarausten kultamaassa nakee esimerkkeja siita, mita ei ainakaan kannata ulkonaolleen tehda. Kun ei kerran nuorru enaa, vanhetaan sitten.

  ReplyDelete
 4. Voi kuule, sulla on niin kauniit silmät ja sensuelli suu! Älä höpsi läiskistä.

  ReplyDelete
 5. Samaa mieltä Outin kanssa. Olet upean näköinen! Hyvät ja selkeät piirteet.

  ReplyDelete
 6. Nina, lupaan ilmoitella!

  Kaisa, Kiina vai mikä lie, kyllästyin joka tapauksessa olemaan niin harma, ehtiihän sitä vielä myöhemminkin!

  Lissu, Joo, Pariisissa näkyi myös niitä hurjia esimerkkejä. Puistattaa muistella.

  Outi ja Hoya, katsokaas ahneelle ei mikään riitä, heh. Mutta kiitos kuitenkin kehuista. Se on hyvä kun joku välillä muistuttaa olemassa olevasta hyvästä!

  ReplyDelete
 7. Tehokkain keino minka itse olen loytanyt noihin kriisitilanteisiin on vuosien ohikulkemisen hyvaksyminen. Pikkuhiljaa opin olemaan lempeampi itselleni ja tervehdin peiliolemusta mielenkiinnolla. Kaikki rypyt, laiskat ja muut karttamerkit ovat vain viittoja menneisyyden kokemuksista. Ei hataa, vanheneminen tuo myos viisautta ja eraanlaista vapautta, jos niista osaa ottaa kiinni.

  ReplyDelete
 8. Hip ja hei te naapuritkin olette löytäneet tienne Suomeen! On se kyllä niin, että nyt ei ehdi hitaasti nautiskella vaan täytyy ahmia Suomea ja kaikkea ihanaa kaksin käsin. Mahan kasvussa sen huomaa, vaikka osittain oman mahan kasvu taitaa johtua muista tekijöistä. ;) Onneksi lomaa on vielä jäljellä ja jos me saisimme pikkuherran kanssa vielä isomman herran sieltä Kiinasta niin loma olisi vielä mukavampi...

  t. Mimosa ja pikkumies

  ReplyDelete
 9. Hei Vilijonkka ja ihanaa suomenlomaa sinulle ja perheellesi! Viime kesänä haikeana katselin suomilomakuvia sinunkin blogistasi, nyt olen itsekin täällä ihmettelemässä.

  Katsotaan minkälaisena möhkäleenä meikäläinenkin suuntaa sitten takaisin tämän ahmimis-loman jälkeen :-)

  ReplyDelete
 10. No niin, vihdoinkin modeemivaikeudet ovat hetkeksi poissa a pääsen nettiin. Ei tämä suomalainen systeemi tunnu yhtään kiinalaista toimivammalta! Alan ottaa vaikeudet henkilökohtaisesti, joka tietenkin on älytöntä.

  Elena, yritetään. Hyvä muistutus.

  Mimosa, hyvää lomaa teillekin! Jännää nähdä sitten syksyllä miten vatsan laita on.

  Martta, onneksi eivät veloita lentolippuja matkustajan painon mukaan. Tai että pitäisi luvata olevansa palatessa enintään samanpainoinen kuin mennessä. Hyvää lomaa ja rentouttavaa mässäilyä!

  ReplyDelete
 11. hihi, elämässä on valittava oikeat vanhemmat, jotka opettavaat antamaan arvoa peilikuvalleen ;)

  ReplyDelete