Sunday, June 21, 2009

Suomalainen juhannus

Voikohan tämän perinteisemmin juhannusaattoa viettää?


Lapset kiskoivat lipun salkoon, koivunoksat tuoksuivat kaikialla talossa, nautimme vilahtavasta auringosta ja ystävien seurasta, neljä tyttöstä opettelivat kymmentä tikkua laudalla sekä kokeilivat kyykkää. Grillasime makkaraa ja illan päätteeksi poltimme kokon, sekä pelkäsimme puhelinjohtojen puolesta...

Muun ajan tästä viikonlopusta olenkin taistellut läppärini kanssa internetin käytöstä. Juuri nyt näyttää taas toimivan, ilmeisesti, mutta ei tunnu maan vaihto yhtään vähentävän säätöä. Ongelmat ainoastaan muuttivat muotoaan! Insinöörihän tässä pitäisi olla pärjätäkseen tietokoneen mielenilmauksien kanssa. Pahempi tyyppi kuin uhmaikäinen muksu! Taidan suositella tietotekniikan opintoja tyttärilleni heidän pohtiessa ammatinvalintaa! Niin, onhan minulla sentään insinööripuoliso, mutta toisella puolen maailmaa ei moisestakaan paljoa hyötyä ole. Kohta painan publish postia, saapa nähdä kuinka käy!

7 comments:

 1. Hyvin näkyy, kiitos juhannustunnelmista!

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa suvisuomeen, ehkä se tästä kesäksi muuttuu sääkin tällä viikolla.

  Iloa ja kokemisen riemua koko teidän porukalle!

  ReplyDelete
 3. Olipa mukava nauttia perinteisesta aatosta, edes kuvienne kautta. Tama lappari on vasta uhmaikainen. Pahimman uhman ollessa paalla, laitan toosan kiinni. Lasta vaan ei voi laittaa kiinni!

  ReplyDelete
 4. Unohdin jo mitä olin kirjoittamassa :) Hyvää juhannuksen jälkeistä kesää nyt kuitenkin!

  ReplyDelete
 5. Ihania tunnelmia. Juhannustuoksuja...se puhdas pyykki, aaah!

  Ja mitä tietokoneeseen tulee, se ompunkuvalla varustettu säästää isommilta ongelmilta.....ainakin useimmiten. Jos ongelma on palveluntarjoassa, ei tietysti sitten auta mäkkikään.


  Tirppa

  ReplyDelete
 6. Merja, ollapa hyvä!

  Eilen, tänään, huomenna, kiitos kiitos. Hyvin on alkanut lomailu.

  Lissu, mulla alkaa aina käsitaipeesta hemostuttaa tällaiset turhat tekniset ongelmat. Läppäri haluaisi paiskata mäkeen, muttei oikein ole varaa...

  Tirlitta, kiitos samoin!

  Tirppa, ei tunnu ompun kuva auttavan! Tuossa se aina välkky ja ilkeilee. Ja kun koneen kanssa menin Soneralle (yhteyden tarjoaja) pyytämään apua, olivat aivan ihmeissään, että voiko tämä yleensä toimia olenkaan! No, nyt taas onnistuu, vaikken kyllä tiedä mitä nappulaa painoin.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete