Saturday, April 9, 2016

Hulppeaa sumua


Olen varsin tyytyväinen itseeni kuinka edelleen osaan olla kiitollinen tästä puhtaasta sumusta sekä kauniista ja paikoitellen jopa hulppeasta ympäristöstä jossa saan elää. Mietin, että pitäisikö vallan repäistä ja pitää vaihteeksi tämän kaiken kauniin kunniaksi valokuvanäyttely. Tähän kevään muun hösselin väliin sopisi hyvinkin hieman oma luova rytkäisy, vähän taiteilijameininkiä ja arjen puurtamisen katkaisu.

Niin, en olekaan tainnut tällä foorumilla "paljastaa" mitä nykyisin päiväni puuhaan, iltasella häärään. Minkä jo 1,5 vuotta sitten polkaisin pystyyn. Se on tämä se ja hauskaa on. 

5 comments:

 1. Kylläpä näyttää mainiolta tuo mikä aikaasi nykyään vie. Kunhan meidän taitelijattaremme tuosta vielä vähän kasvaa niin tulen kyselemään kesäaikatauluista - ehkäpä jo ensi kesänä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mainiota tosiaan. Itse asiassa viime kesänä yhdellä taideleireistä oli Kiinassa asuvat ja Suomessa kesälomaansa viettävät sisarukset. Tutustuivat suomalaislapsiin, oli mukavaa tekemistä ja illat sai silti viettää mummon kanssa.

   Delete
 2. Wau upeaa! Mäkin ajattelin heti kesäleirejä ja tiirailin ikähaarukoita. Vielä pitää siis meidänkin lasten kasvaa mutta sitä odotellessa kaikkea hyvää taidekoululle t.kuvisfani

  ReplyDelete