Friday, November 15, 2013

Paras lätkä valittu


Onko sinulle käynyt joskus äänestyksen jälkeen niin, että tunnet oikein käsivarsissa kuinka väärä vaalitulos oli. Että tiedät muiden äänestäneen kerrassaan väärin, ihan pöhkö valittiin milloin luokan puheenjohtajaksi ja milloin presidentiksi. Minulle näin sattuu melkein aina! 

Kuten nyt. Aivan väärän kärpäslätkän jouduin koulun keskusradion kautta julistamaan Parhaaksi, sillä nro 96 oli saanut eniten ääniä.  Ylpeyteni kuitenkin nielin ja julkisesti oikein onnittelin voittajaa. Tuota kamalaakin karseampaa vihreää sammakkoa, jolla on sairaat silmät ja maksaläiskät poskissa. Muodoiltaankin ihan mauton.


Vakavasti olivat avajaisvieraatkin äänestyksen ottaneet, sillä tämä keskimmäinen tuulettava panda oli saanut pojankoltiaiset oikein vaalivilpi tielle. Muutamat veijarit olivat tehtailleet jopa kuusi ääntä yhden sijaan pandalle, mutta sen verran harjaantunut silmä on minulla, että käsiala paljasti vilpinyrityksen. Ja äänilippujen nimettömyys myöskin, olihan arvonnassa sentään suklaapalkinnot. Haha!
Ihan pahaa tekee, ettei sympaattinen kanaemo poikasineen ollut saanut montaakaan ääntä. Tai jo oikeasti kärpäslätkänä toiminut ja hillityn suloinen apina. 

On tapahtunut väryys!  


Ehkä minä tästä shokista kuitenkin selviän. Nostanen pääni taas pystyyn ja etenen kohti aurinkoista viikonloppua! 

5 comments:

 1. aurinko ja apinat on viehättävimmät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poikaviikareille sammakot ovat kaiketi tuttuja jo luonnostaan. Itse olisin valinnut tuon Pandan. Saakohan hävinnytkin äänestäja suklaapalkinnon? ;)

   Delete
 2. Voi ei, ei tuo voittaja minustakaan ollut kaunein. Olisin ehdottomasti ollut pandan kannalla. :-)

  Seuraavaksi sitten huutokauppaat nuo kovalla hinnalla. Voin tulla huutamaan tuota pandaa. :-)

  ReplyDelete
 3. Voi ymmärrän! Minä olisin saattanut antaa ääneni kanaemolle.
  Mutta kerrassaan hieno homma kun järjestetit tämän näyttelyn, ovat saaneet ehkä maailman parhaan kuvisopen!

  ReplyDelete
 4. Voi ihana mikä näyttely! Aivan hykerryttävän hyvä. Ja jotenkin sellainen, että sopii kaikille ja puhuu varmasti myös lasten kieltä. Kanaemo olisi saattanut minunkin ääneni saada..

  ReplyDelete