Monday, July 18, 2011

Suorastaan rakastan

tätä kesää.

Aamuvarhaisesta täällä vuollaan taikasauvoja ja viritellään luutia, maalataan seiniä, tavataan tuttuja vähän tuntemattomampiakin. Kokeilemme onnea katiskalla, luvataan lapsille onkimisvälineistöä, mutta eipä paljoa muuta. Hammaskeijukaan ei muista tulla. On jo niin paljon, krokettimailatkin kainalosauvoina.

Kesä ei päästä meitä ajoissa nukkumaan, mutta mitäpä sillä väliä. Kaivurimieskin saapuu kylältä vasta ylihuomenna. Iltasaduksi päällekkäin kölliville Vaarallista juhannusta alkukielellä. On niin kaunista.

5 comments:

 1. Toden totta, ihana kesä kerrankin Suomessa. Melkein ei tee mieli kotiin Unkariin. No mutta vain melkein. Ihana kuitenkin, että jäimme näin pitkään Suomeen kesään. Ja toivottavasti vielä jää jäljelle kun palaamme....

  ReplyDelete
 2. Miksei täällä lentele tuollaisia perhosia? Meillä näkee vain kahta plaatua.

  Minä taas en saa vieläkään kiinni tästä kesästä, olen jotenkin ihan apatoitunut.

  ReplyDelete
 3. Kesäisiä tunnelmia! Päällekkäin köllivät taitavat viihtyä hyvin.

  ReplyDelete
 4. mina olin suomessa 10 paivaa ja elin sen niin taysilla. 1600 kuvaa ja pelkkaa ihanaa muistoa. suomi on eksotiikkaa. pia spore

  ReplyDelete
 5. Voi mikä perhoslöytö! tahtoisin niin tietä kumpi on tyttö-, kumpi poikaperho. Elä'inmaailmantuntien tuo pienempi sinisiipikeikari on miekkonen.

  ReplyDelete