Sunday, May 22, 2011

Se aika vuodesta
Näistä punaista seinää vasten otetuista kuvista huomaa vuoden jälleen vierähtäneen. Tyttäret ovat kasvaneet sen kymmenen senttiä, oppineet uusia raajojen ojennuksia ja on kevätesityksen vuoro. Minulle tämä viikonloppu tarkoittaa tarkkaa aterioiden aikatauluttamista, kuuden teatterimeikin ja balettikampauksen tehtailua sekä sukkahousujen eheyden vahtaamista. Harjoitus niin tanssissa kuin tanssijoiden ehostamisessa helpottaa lopputuloksen onnistumista kummasti. Ihan hyvin jo sujui, vaikka itse sanonkin.

----

Myös kertomus puuttuneesta palkasta sai mukavan jatko-osan. Sijaiskoordinaattori soitti juuri kohtuullisen nöyränä, siis pyhäiltana lähempänä yhdeksää, että punainen nippu on noudettavissa huomenna. Melkein alkoi säälittää, muttei kuitenkaan.

6 comments:

 1. Te olette olleet pitkäjänteisiä baletin kanssa, ja nyt poimitte jo selvästi hedelmiä.
  Harmittaa, kun hankalan matkan takia meiltä baletin oli jäätävä. Tosin ei se enää huilun kanssa olisi millään mahtunut viikkoaikatauluun.

  ReplyDelete
 2. JEEEE! Saat antaitsemasi palkan suuremmitta taisteluitta. Olen iloinen puolestasi :)

  ReplyDelete
 3. Voi miten kauniit balleriinakuvat. Minä kadehdin tanssijoita, sitä ryhtiä ja sulokkuutta.

  Onneksi sait punaisen nippusi näin nopeasti :)

  ReplyDelete
 4. Ensikerralla kun saa maalata näyttävät silmät kaiva esiin tämän postauksen ja katson mallia. Minä en rajauksista ja meikeistä aina oiein tiedä, usein pidän pelkkää ripsaria kauniimpana, mutta tässä on onnistuttu ja kaunis on ollut "kanvaskin"!

  ReplyDelete
 5. Teillä Äiti osaa paljon, oikea monitaitaja on.

  Lienet jo noutanut punaisen nippusi, joten kaikki hyvin.

  ReplyDelete
 6. Oi miten sorja tanssija!

  Joko Suomi-loma häämöttää?

  ReplyDelete