Friday, June 6, 2008

Melkein jo lomalla / Thoughts already in Finland


Lomatunnelmissa. Oikeastaan pitäisi pakata. Aamulla hyppään tyttöjen kanssa sinivalkosiipikoneeseen ja vuorokauden kuluttua olemme jo toisenlaisissa maisemissa Porvoon suvessa. Kevään kuluessa on tapahtunut paljon joten muutaman kuukauden hengähdys tulee tarpeeseen.


Odotan kesältä veden liplatusta varpissa, päiväunia riippumatossa, kirjansidontaurakan toteuttamista (900 sarjakuva-albumia tilauksessa), aamupissaa ulkohuussissa, saunan kuuraamista mäntysuovalla, voitonriemua tapettuani kymmenen itikkaa ennen nukahtamista.


Olen nähnyt paljon unia suomalaisista ystävistäni viime viikkoina. Eri kaveripiirien henkilöt sulassa sovussa ovat puuhailleet kaiken moista. Ilmeisesti olen ikävöinyt teitä!


Kuukauden olen ainoastaan voinut uneksia blogikommentoinnista. Mutta huomenna saan ruveta pommittamaan vastauksia teidän kommentteihinne, latelemaan omia kommetteja muiden blogeihin ja surffailemaan muutenkin vapaammin ilman hankalia kiertoteitä. Ei pöllömpää. Nettiyhteys mökilläkin luonnollisesti helpottaisi asiaa, ehkä osaan sellaisen hankkia.

Niin että kommentoimaan vaan ken uskaltaa!

--------

Tomorrow at this time me and the girls are in Finland. We need it, over two months in quiet Porvoo, after quite intensive spring. I'm waiting to enjoy the cold sea, deep forest, old friends, simple food, happy visitors, bookbinding project, sleep as late as mother of three can, simply life in summer cottage, being able to surf in internet freely and leave comments in blogs.

Does any of you have encourage to leave a comment to me? Mina svensk vänner?

19 comments:

  1. Kommentoin heti!
    Ihania nämä nukkujakuvat! ihania.

    Ja hei, mikä ihme juttu tuo 900 sarjakuva-albumia on?/ Etsunkaansää
    niitä itse kaikkia tee????

    ReplyDelete
  2. Väsynyt ihminen nukahtaa kyllä ihan mihin tahansa, mutta täytyy sanoa, että kadulle nukahtaminen tuottaisi vaikeuksia, en tuntisi oloani turvalliseksi. Kutkuttavia kuvia!

    ReplyDelete
  3. Raskaan työn raatajilta nuo kuviesi nukkujat näyttävät, kun taas täällä koto-Suomessa kadullamakailijat ovat kyllä enimmäkseen raskaan juomingin uuvuttamia.

    Hyvää matkaa ja tervetuloa Suomen ihanaan kesään! :)

    ReplyDelete
  4. Utuisia, unisia kuvia, kerrassaan taiteellisen ihania!
    On varmasti mukavaakin kaiken hulinan keskeltä lennähtää Suomeen, rauhoittumaan.

    Onnistuisikohan sinne mökille laittaa se tv:ssäkin kovasti mainostettu Mokkula - liikkuva laajakaista?

    ReplyDelete
  5. Kuinka ihania kuvia ja miten omaperäisissä paikoissa niissä vedelläänkään hirsiä! Aurinkoista Suomen lomaa! Me tulemme n. kuukauden päästä, ollaan sitten yhteydessä.
    Bisous, Kaisa

    ReplyDelete
  6. On rentoa porukkaa, tuolla lailla vaan pötkötellään kadulla, hah! Kivat kuvat.

    Krisu

    ReplyDelete
  7. Nuo kuvat, mielettömän kauniita. Eka täydellinen!

    Huh mikä sarjisurakka, ja toivottavasti tosiaan postausmahdollisuus aukenisi mökiltännekin. Siis täysin itsekäs toivomus...

    ReplyDelete
  8. Ihania kuvia!

    Oikein rentouttavaa suomen lomaa. Perässä tullaan!

    Tervetuloa myös blogiini. Siellä on käyty piiiiitkiä mielenkiintoisia keskusteluja kommenttilootissa ja niihin saa jälkijunassakin osallistua. Kohta menee 100 kommentin raja yhdessä postauksessa rikki :D

    ReplyDelete
  9. Minä itte täällä!

    Vastasinkin jo kertaalleen eilen, niin innoissani etten vissiin muistanut painaa kommentin julkaisunappulaa! Yritetäänpä uudelleen.

    Violet. Sain ihanan tilaustyön, syksyllä ilmestyvän sarjakuva-albumin sidonnan. 900 kuulostaa suurelta määrältä, mutta se ei ollenkaan ole hurja miltä kuullostaa. Olen laskenut tekeväni 50 albumia päivässä, sillä sidos on japanilainen, nopea ja hauska tehdä. Postaan siitä sitten lisää.

    Vintage living, Ruiskaunokki ja Krisuh, kiinalaiset näyttävät olevan jopa minua lahjakkaampia nukkujoita, ja se on jo paljon. Kaikki nukkuvat, missä ja milloin vain.

    Sooloilija, mokkula, kuulostaa mukulaperunalta . Otanpa selvää.

    Liivia, mutta ne kaikkein parhaimmat otokset jää usein saamatta kameran ollessa liian syvällä laukussa tai jopa kotona. Olen miettinyt tuota kuvankäsittelyä, että meneekö jo överiksi tällainen? Toisaalta sopi aiheeseen.

    Marita, tulen oitis piiipahtamaan!

    ReplyDelete
  10. Häh, oliko niissä jotain käsittelyjä, en huomannut. Utuinen tunnelmako siitä? Ei mennyt överiksi, ovat lumoavia.

    ReplyDelete
  11. Hej Kata!

    självklart lämnar jag en kommentar. Vilka roliga bilder pâ sovande kineser i alla hörn. Det är intressant att ta del av ert liv genom bloggen. Ha en härlig första vecka tillbaka i Finland. Njut!

    ReplyDelete
  12. Hej Kata!
    Härligt att höra och se att ni mår bra.
    Ha en skön semester i Finland, själva åker vi till Malmö på fredag efter skolavslutningen.
    Ha det så bra!!! Hoppas att vi ses snart.
    Hälsa alla
    Tjejerna och mannen hälsar oxå.
    Kram kram
    ps. lovar att kommentera oftare :-)

    ReplyDelete
  13. Oikein mukavaa Suomi-lomaa! Me vielä odottelemme koulun loppumista vaikka olen (mme) jo enemmän kuin loman tarpeessa.

    ReplyDelete
  14. Hei!

    Olen jo vähän aikaa lueskellut blogiasi, mutta en ole uskaltautunut kommentoimaan.

    On todella kiva lukea blogiasi, sillä olen elokuussa lähdössä Pekingiin kolmeksi viikoksi töihin.

    Pitäisi vaan olla motivaatiota opiskella niin paljon muutakin kuin tuota mandariinikiinaa. :)

    ReplyDelete
  15. Päästäkää minutkin nukkumaan! Olen erityisen lahjakas nukkumaan kaikkialla, mutta en saa useinkaan toteuttaa itseäni, kun pitää käydä töissä yms tylsää ;). Mutta joo, en minäkään sentään kadulla. Tai ehkä, jos olisi paljon ystäviä ympärillä, lämmin keli ja rakas syli pään alla :)

    ReplyDelete
  16. Minäkin olen seurannut blogiasi mielenkiinnolla. Mieheni työ vie meidän perheen (3 ja 1 vuotiaat lapset) lokakuussa Pekingiin ainakin vuodeksi, ehkä kahdeksi, kolmeksi...Tervetuloa koti-suomeen, nauttikaa!

    ReplyDelete
  17. Kiitos jälleen Vilijonkka aamun piristyksestä ja tervetuloa Suomeen! Kuvasi ja raporttisi ovat aina lumoavia. Täyteläistä kesää sinulle ja rakkaillesi!

    ReplyDelete
  18. Voi krooh sentään, kun on hilpeyttä herättäviä kuvia. Siellä näköjään otetaan päivikset silloin, kun sen aika on.

    ReplyDelete
  19. Ihania kuvia! Hauskaa kesälomaa!

    ReplyDelete