Monday, January 20, 2014

Haetaan yhtä sun toista


Perheellä on hakuviikot meneillään. Haetaan yläasteelle, lukioon, yhtä viisumia Intiaan, pian työtäkin. Mutta erityisen kuumeisesti haetaan luistimia, talvihousuja ja sitä upouutta vaaleapunaista talvihansikasta, joka tippui ennen ensimmäistä käyttökertaansa kuopuksen repusta jonnekin. Myös kaksoiskonsonantit ja -vokaalit ovat hakuprosessin alla. Aurinko sentään löysi luoksemme piristämään ihan hakematta. Kiitos hänelle siitä. 

10 comments:

 1. voi talvi mitkä kuvat! aurinko!
  toivottavasti löytyy kaikki;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Osa löytyi, osa ei ja välissä on ehditty hukata yksi puhelinkin...

   Delete
 2. Kovasti samanlainen meiniki meillä. Haetaan lomaa koulusta, päiväkodista, ip-kerhosta, virkavapaata, ässä ja ärrää, luistimia, suksia, sukkia ja etenkin niitä joulupukin tuomia pakkashanskoja, jotka ovat hävinneet jäljettömiin! Onnea etsintöihin :-).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koulusta lomaa ei meillä sentään tarvitse hakea, opettajana kun kouluaikoina matkustaminen tulisi kovin kalliiksi!

   Ärrän löytyminen on monissa tapauksissa hupaisa tapahtuma, kun hetkeksi ällätkin muuttuvat ärriksi. Onnea teidänkin etsintöihin!

   Delete
 3. Apua, joko niihin kouluihin nyt haetaan? Pitäisiköhän meidänkin jo aktivoitua tässä asiassa? Jotakin on näköjään tapahtunut ja pääsin kommentoimaan. Seuraan sinua aktiivisesti, sillä meillä paluumuutto Suomeen odottaa puolen vuoden päässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mine, ei varmaan tarvitse vielä, sillä ulkomailta tulevat testataan painotettuun opetukseen haettaessa kesällä juuri ennen koulujen alkua. Esimerkiksi kaksikielisille luokille.

   Vai olette tekin palaamassa. Tsemppiä!!! Suomi on muuttunut sitten lähtönne. Sekä hyvään että pahaan suuntaan. Meillä on ensimmäinen vuosi mennyt aika lailla lapsien asettumista auttaessa, nyt täytyisi itsensäkin saada lopullisesti sopeutumaan. Vaan kyllä sitä kaipaa ulkosuomalaisuutta ja siihen liittyvää vapaudentunnetta. Tosin kaikkihan on kiinni ihan omista ajatuksista!

   Delete
 4. Ihania talvikuvia,nämä kuvat heijastavat minulle sitä talven ja löytämisen riemua! Onnea hakuprosesseihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan, talven löytämisen riemusta näissä kuvissa on kyse. Ihana talvi meillä!

   Delete
 5. Hih, samanlaista talvivarusteiden ja kirjainten hakua täälläkin - kouluihin ei sentään tänä vuonna tarvitse hakea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuinka iso eteinen tarvittaisiin, jotta sinne oikeasti mahtuisi viiden hengen talvikamppeet? Tai ehkä me olemme vain niin sotkuisia...

   Delete