Saturday, October 26, 2013

Vetävä mimmi?


Koskaan aiemmin en ole moista kokenut! Tänään ohi mennessäni vähintään joka toinen mies keskeytti puuhansa, katsahtivat kohti sekä jäivät jopa seuraamaan menoani useammaksi sekunniksi. Tuijottivat suoraan silmiin, niin nuoret kuin vanhat, komeat sekä tavallisemmat, tummat ja vaaleat. Tulipa joku minulle oikein puhumaankin. Aika rauhassa olen elämäni saanut kaduilla kulkea. Laajemmassa mittakaavassa jonkinlainen vastakkaisessa sukupuolessa vetävyyttä herättävä piirre on ilmeisesti puuttunut.  Tänään kuitenkin sain kokea olevani huomattu, kiitos maata laahaavan, iloisesti kilisevän ja rohkeasti pörisevän pakoputken! Enpä taida turhaan kiirehtiä kotteroni viemistä pajalle. Ties mitä jännää huominenkin voi tuoda tulessaan, onhan lauantai. 

9 comments:

 1. Olipa hauska ja hymyilyttävä postaus :) Välillä sitä miettii että mikä se piirre tai asia ihmisissä on mikä kiinnittää huomion, milloin positiivinen, milloin negatiivinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rehellinen hymy on aika turvallinen vaihtoehto jos positiiviseen pyrkii. Ja se puhtaus on minusta tärkeä, likaisuutta en meinaa kestää ihmisessä ollenkaan. Ainakaan täällä Suomessa kun vesi on käytännössä ilmaista ja aina lämintäkin saatavilla!

   Delete
 2. Replies
  1. Niinpä, hymyssä suin kohti huomista.

   Delete
 3. Hihii! Sää olet kyllä huumorinaisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy ainakin yrittää! Mutta oli tässä purkauksessa ihan totuuttakin mukana, pohjautui aitoihin perjantain kokemuksiin ja havaintoon.

   Delete
 4. huomion keskipisteessä siis, oikein parrasvaloissa. Tuliko kommentteja kans?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tyyppi joka suorastaan ryntäsi luokseni, kun pysäytin auton tutkiakseni mitä siellä alla on oikein tapaahtunut, esittäytyi työnhakijaksi, että osaa korjata kaikenlaista. Siinä kädet heiluivat etelänmaalaiseen tahtiin ja suit sait olikin hän kontallaan maassa. Pyöritteli sitten vain päätä ja sanoi, ettei juuri nyt voi tehdä mitään. Kiitin kuitenkin ja sanoimme heipat, hän hyvin vaatimattomalla suomen taidolla. Ihanan reipas tyyppi, toivon hänelle sydämestäni onnea työnhaussa.

   Delete
 5. Samoin minä toivon. Ajattelen kaikkia niitä jotka eivät edes yritä auttaa elleivät ole 110 prosenttisen varmoja että hiensosti menee. Tyyliin "mikään ei kannata, ei edes yrittää".

  ReplyDelete