Monday, October 7, 2013

Juhlia taas, koska ne ovat elämän suola!


Kaksi viimeistä viikkoa olen vaivihkaa järjestänyt juhlia. En kuitenkaan näitä kuvien pienen rakkaan legomiehen hiljan olleita kekkereitä, vaan yllätyssyntymäpäiväjuhlia 43 vuotta täyttäneelle miehelleni! Kenties hieman imelää, mutta erinomaisen hauskaa. Niin olin täpinöissäni, että juhlailtana kameran unohdin kotiin. Niinpä valokuvien sijaan ilta on ikuistettuna juhlaväen lämminhenkisissä muistoissa ja ehkä joissain satunnaisissa kännykkäotoksissa. 

Koska juhlapaikka oli kodin sijaan naapurustossa sijaitsevassa suloisessa huvimajassa oli salaiset valmistelut kohtuullisen helppo suorittaa, mutta toisaalta kuljetettavaa kertyi paljon: palleja, Karibia-tunnelman luomiseksi palmuja sun muuta pientä rekvisiittaa, astiat 21 hengen illalliselle, myrskylyhtyjä, puoli keittiötä... (eikä mies huomannut viikon kuluessa tavaran katoamista laisinkaan!). Mutta oi, kyllä vaivannäkö kannatti. Olisiko sankarin silmät jopa hieman kostuneet Tukholmasta ja Uumajastakin saakka saapuneiden ystävien laulaessa Sä kasvoit neito kaunoinen?  

Sydämellinen kiitos ystävät!

11 comments:

 1. Sä olet kyllä huippu!
  Onnittelut miehelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kerrotaanpa onnittelut eteenpäin.

   Delete
 2. Varmasti ihana yllätys!! Olet sinä ollut melkoinen velho :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moneen kertaan on sankari kiitellyt, että ilmeisesti oli ihana yllätys :)

   Delete
 3. Teidän juhlat on kyllä aina niin ihania ja hyvin suunniteltuja! Juuri tuollaiset yllätykset on parhaita. :)

  Meillä on avomiehen kanssa alkuvuodesta 30+30-synttärit ja kovasti mietitään, että minkälaiset juhlat pidetään vai pidetäänkö laisinkaan. Tai siis tekisi mieli pitää, ja nimenomaan jotkin vähän teemalliset, mutta kun kumpaakaan meistä ei ole siunattu juhlasuunnittelun armolahjalla. :)

  Onneksi on vielä aikaa pohdiskella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vain kuule suunnittelemaan. Ja jos ei vielä inspis iske niin laitatte tohinalla ajankohdan lähestyessä pippalot vain sen enempää miettimättä pystyyn. Ihmisethän ne juhlat loppujen lopuksi tekevät, ei sälä.

   Delete
 4. Aivan ihanaa! Juhlat upeiden ystävien parissa ovat hurmaavia. Halauksia, Kaisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moro Kaisa, niin ovatkin, vaikka me kesällä teidän pippalot missattiinkin!

   Delete
 5. Ei kuulosta yhtään imelälle - hauskalle vaan! Mitäs muuten Karibialla syötiin ja juotiin?

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karibialla syötiin alkuruoaksi rapukeittoa & valkoviiniä, pääruoaksi jambalayaa riisin ja vahvan makkaran kera & punaviiniä, "väliruoaksi" vihreää salaattia ja avocadoa (piti olla lisukkeena jambalayan kanssa, mutta unohtui vähän ottaa esille eikä meinannut naurusta loppua tulla kun tämän huomasin!), jälkiruoaksi suklaa-passionhedelmämoussekakkua & kirsikkaolutta ja kahvin kanssa naposteltiin vielä marmeladia ja neekerinsuukkoa suoraan tehtaanmyymälästä hankittuna. Eli Karibialla syötiin ja juotiin oikein hyvin!

   Delete
 6. Nam, nam - vai pitäiskö huudahtaa jambalayaaaa!

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete