Thursday, October 17, 2013

Pieniä syystuumiaLoppujen lopuksi ei pöllömpi syksy. Kaunista ainakin on ollut,  Korkeasaaressakin kaikki hyvin. 
Viiden ja puolen vuoden takaiseen Pariisista Pekingiin menevään muuttokuormaan pakkasin neljät uudet nahkakengät, sillä arvasin oikein ettei näihin neljänkymmenen jalkoihin Kiinasta virsuja löydy. Niillä on ollut hyvä kulkea ja kokea, suutarillakin olen jotain niistä käyttänyt, mutta nyt on käyttökunnossa enää mukavaakin mukavammat kissakoirakengät. Olisiko tämä vaje riittävä syy saada aikaiseksi pieni retki entiseen kotikaupunkiin? Ainakin voi haaveilla, jo siitä tulee hyvä mieli.


3 comments:

 1. Kaunis sammalkuva! Tänään tuli taas todistettua, jotta kaunis on katsojan silmässä. Minä ihailin sammaleen pilkuttamaa muurinpätkää. Nuorimmaiseni totesi: "Musta toi sammal on aina pikkusen ällöttävän näköstä."

  Ja mene vaan kenkiä hakemaan, kyllä nyt ainakin kaksi paria täytyy ihmisellä olla käyttökelpoisia popoja.

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 2. Voi miten suloiset kengät! ♥ Oletko löytänyt ihan kaupasta tuommoiset ihanuudet, vai oletko kirjaillut nuo kuviot itse?

  ReplyDelete
 3. hei, palasinpa piiitkän tauaon jälkeen tämän ihanan blogisi pariin. Joko on kivat kengät löytyneet? En tiedä, saisiko täällä "mainostaa", mutta kurkkaappa www.kenkapajapihka.fi . ymmärtääkseni voit jopa käydä tekemässä itse omat kenkäsi! kaunista syksyä!

  ReplyDelete