Monday, December 20, 2010

Hyvästit

Tein pikaisen kierroksen kylällä joululoman aattona. Pakkasta kymmenisen astetta, töistä kotiin kiiruhtavia ihmisiä, kaduilla sekä kaunista että rumaa. Outo olo, sillä kyläläiset ovat jälleen kerran saaneet kirjeet, jo ties kuinka monetta kertaa. Sinäänsä merkityksellisiä viestejä, että niissä kerrotaan kylän purkamisen alkavan hetikohta. Tosin se hetikohta on ilmoitettu moneen otteeseen kymmenen vuoden ajan, mutta jäänyt kuitenkin toteutumatta... Kävin siis jättämässä hyvästit, joko vain joululoman ajaksi tai lopullisesti. Kolmen viikon kuluttua selviää kummaksi.

6 comments:

 1. Ai?
  Jänniä aikoja!
  OIkein hyvää joululomaa teille.

  ReplyDelete
 2. Hmmm. Melko karua eloa. Eivät taida lotkauttaa korvaansa?

  ReplyDelete
 3. Täällä on sitten hauska kurkkia teidän menoanne, joka on niin erilaista kuin meillä täällä Suomessa. Ihania kuvia sinulla blogi pullollaan!

  Oikein ihanaa joulua! Suomeen lienette tulossa?

  ReplyDelete
 4. Kiitos mielenkiintoisista ja valaisevista Kiinan raporteistasi! Yhtäkään kuvaasi ei voi jättää katsomatta; usein niihin täytyy syventyä monet kerrat, ja siltikin löytää niistä aina uutta ja uutta.

  - Hyvää jouluaikaa Sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 5. Lumista, kaunista ja lämminhenkistä Joulua ja lomaa kaikille aisteille. Vuodelle 2011 monia armorikkaita hetkiä.
  Uusia pikkutarinoita ja hienoja kuvia jään odottelemaan.

  ReplyDelete
 6. Piilomaja, kiitos, loma lakanut lupaavasti! Jännää ilmeisesti vain minusta, paikalliset tuntuvat suhtautuvan kaikkeen aina vain kovin tyynesti. Ehkä sisällä kuohuu, mutta naamat pysyvät kovin peruslukemilla.

  Thilda, erilainen on suhtautumistapa, ja sitä on vaikea ymmärtää. Mutta jos he kaiken itse hyväksyvät mikä minä olen toimintatapoja arvostelemaan.

  Nonna, kiitos ja tervetuloa jatkossakin blogini pariin! Kiva kun jätit kommentin.

  Ruiskaunokki, itse sitä niin sokeutuu kuviinsa, ettei enää näe mitä niissä oikeastaan tapahtuu. Terveiset tosiaan täältä Suomen myräkästä! Hyvää joulua sinullekin.

  Lissu, lämmin kiitos kaunista toivotuksistasi. Samaa sinne!

  ReplyDelete