Wednesday, December 1, 2010

Arvostelua, taas
Galleriakortteleiden kujilla on muutamakin miellyttävä ja ruokalistaltaan sekä sisustukseltaan eurooppalais-kansainvälinen kahvila. Jälleen kerran kahvittelimme siellä, keskustelimme niitä näitä, kunnes katseemme kohdistui kattoon. Se eurooppalaisuus ei aivan yllä sinne saakka. Katon monimutkaisissa rakenteissa ja luovissa ratkaisuissa riitti ihmettelemistä ja nauramista, sillä se vie melkein voiton asuinalueemme jouluvalovirityksiltä - odottaakaas vaan kunhan postaan niistä...

5 comments:

 1. No onpa aika hurja katto :D
  Jouluvalovirityksiä odotellessa. Harmi kun meillä päin kukaan ei mitään talvivaloja pihoille viritteli kun ne olisi kiva näköisiä vana me iloitsemme lisääntyneestä valosta kun koko naapurusto sai uudet kirkkaammat katuvalot.

  ReplyDelete
 2. Ohhoh, tuossa pääsisi kyllä suomalaiselta rakennustarkastajalta itku! :D

  ReplyDelete
 3. Onpa omaperäinen katto tosiaan! Rakennetaanko siellä sellaista vauhtia taloja, ettei pikkudetaljeja, kuten sisäkattoja ehditä viimeistellä? ;)
  Halauksia lumen peittämästä Pariisista!

  ReplyDelete
 4. Onneksi mun mies ei ollut näkemässä!
  Minne aina menemmekin, hän tsekkaa miten on sähkötyöt tehty.

  Odotan niitä jouluvirityskuvia. Ehkä kauhistutan niillä vielä miestäkin:)

  ReplyDelete
 5. meilla on naapurin intialaiset vilkuttaneet valoja deepavalista asti. huomasin etta joulukuusi on ilmestynyt myos esille. mitas sita turhaan aristelemaan. samoilla valoilla voidaan menna kiinalaiseen uuteen vuoteen.

  ReplyDelete