Tuesday, November 23, 2010

Työ tarjolla

Olen jo viikon yrittänyt saada näyttelyaineistoa kokoon. Hah, ajatukset vain harhailevat kaikkialla muualla, keksin kaikenlaisia muita kuvasarjoja, mitä oikeastaan nyt kaipaan, koska en ihan tiedä mihin rajan vetäisin. Liityyvätkö esimerkiksi bambukuvat taloteemaan? Ei ilmeisesti.

Oikeastaan tarvitisisin managerin. Sellaisen joka kertoisi milloin ja missä tarvitaan millaisia kuvia, hän hoitaisi kaupat ja hankkisi painot ja ilmoitukset lehtiin ja kaiken. Minä vain tekisin näitä sarjoja ja kuvaisin lisää, sommittelisin ja muokkaisin. Että sellainen työ olisi nyt tarjolla! Oikeasti. Työajat joustavat ja provikkapalkka. Voisiko joku kertoa onko tällaisia ihmeihmisiä olemassakaan?

8 comments:

 1. Kuulostaa houkuttelevalta tarjoukselta, mutta pakko tunnustaa näin työhaastattelun aluksi, ettei avut riitä tuohon hommaan. Olisin varmasti surkea manageri. Toivotaan, että lyödät jonkun pätevän :)

  Valitsemisen vaikeus...se on paha juttu monessa paikkaa.

  ReplyDelete
 2. Managereista en tiedä enkä osaa sanoa mitään, mutta tämä kuvasarja on upea. Kivasti erilaisia puolia bambusta. Ensimmäinen ja kolmas kuva ovat suosikkejani.

  ReplyDelete
 3. Managerin tarve on ollut akuutti täälläkin.
  Kerran mulla oikeesti sellainen olikin, mutta se oli liian tehokas, joka aamu kukonlaulun aikaan lyömässä jo tahtia. Meillä oli eri visiot, joten eri tietkin sitten ajanmittaan.

  Kun löydät tuollaisen, niin kysy ottaisko se toisenkin manageroitavaksi?

  Bambut on sitte kauniita!

  ReplyDelete
 4. Minulle tuollainen managerin homma sopisi kyllä kuin nenä päähän! Businessnäkemystä, markkinointikokemusta ja visuaalista silmääkin löytyy. Ja kaipuuta taiteellisemman maailman pariin. Kokemus nyt tälläisestä taiteilijamanageerauksesta on vähän vähissä.. mutta eihän kokemusta työmaailmassa enää suuremmin arvosteta.

  Sijaintipaikka taas on ihan väärä, ei Suomi eikä Kiinakaan. Ihan näin globaalissa maailmassa emme taida vielä elää.

  Bambusarjasi on joka tapauksessa upea!

  ReplyDelete
 5. Joistakin bambukuvista tuli mieleen erilaiset nivelet, mahtaisiko joku lääketieteelinen julkaisu niitä tarvita:)

  ReplyDelete
 6. Amerikassa ainakin bamboo on kova sana nykypäivänä, se on niin eco friendly. Siitä tehdään lattioita, huonekaluja ja varmaan talojakin. Kuvat sopisivat varmasti moneen teemaan.

  ReplyDelete
 7. Kirjailijatar, sulla olisi kyllä sana ollut hallussa niitä mainostekstejä ajatellen!

  Hietzu, kiitos vain!

  Liivia, en minäkään mitään puskevaa tarvitse, kuyllä mä töitä teen, kunhan joku hoitaisi ne työt jotain tuottamaankin. Lupaan kertoa jos jonkun löydän,mutta aika pessismistine olen tämän asian suhteen!

  Amsterdammer, en vähättelisi globaaliuden mahdollisuuksia, valokuvat kulkevat aika mukavasti sähkölinjoja pitkin ja isommat printit jopa matkalaukussa. Eurooppa on oikeasti aika pieni!

  Anonymous, vai nivelet, hih! Tapasin hiljattaisn 25 vuotta lääketiedekuvittajana toimineen ihmisen. Ajatella, saada piirrellä päivät pitkät ihmisen osia, vau! Hän lupasi näyttää minulle töitään jonain päivänä, kiinnostaa tosi paljon. Voin samalla kysyä häneltä kokeeko hän bambulla ja ihmisen nivelillä olevan mitään yhteistä!

  Anonymous, jaaha, vai Ameriikan markkinoita pitäisi lähteä kurkottelemaan. Kiitos vinkistä, eihän sitä koskaan tiedä mihin sekin johtaisi, vaikka Manhattanille rilluttelemaan!

  ReplyDelete
 8. Kuinkas sattuikaan! Just juttelin kuinka taiteilija tarvitsee managerin ettei tarvitse kaikkea tehda itse.
  Jos olette Liivian kanssa oikeasti kiinnostuneita niin ota minuun yhteys. Jos siis kuvittelet tulevasi minun kanssani toimeen! :)
  En voi tayspainoisesti sitoutua ennen kuin duunisopimus Casassa paattyy maaliskuun lopussa ja uusi kotipaikka on loytynyt. Sen jalkeen olen vapaa uusiin seikkailuihin. Tassa olisi hyvin aikaa rauhassa viestitella puolin ja toisin.
  Jos tarvitset apua juuri nyt johonkin aiheen rajauksiin liittyen - tiedan minkalaisen ongelman kanssa painit - heita meililla niin voin ehka auttaa paatoksesi teossa. Sen jalkeenhan on vain itse actionia kun tietaa mita tahtoo. :)

  ReplyDelete