Friday, November 5, 2010

Puiston mutkassa


Jollei sitten jokaisena arkipäivänä jaksa osallistua laulantaan, voi samaisessa puistokaistaleessa hoitaa pääkuontalonsa siistiksi. Leikkuu á 10 yania eli noin euron. En uskaltanut...


vaikka valinnanvaraa toki olisi ollut, peräti neljä kampaamoa samassa risteyksessä!Herttaisin heistä oli luonnollisestikin rouva, joka kehui Suomea kauniiksi maaksi. Lieneekö nähnyt välähdyksiä Suomesta televisiossa.


Hienoin parturi keikkui tuolillaan, suorastaan diivaili. Olisin mieluusti nähnyt hänen leikkaustyylinsä, mutta asiakkaita ei eilen aamulla hänen putiikissaan näkynyt.

Vaikken asiakkaaksi ryhtynyt toivon heille kaikille menestystä ja mahdollisimman leutoa talvea!

11 comments:

 1. Miksei täällä saa mitään tuollaista! Mulle sopisi hyvin. Aina sama ongelma, että latvat pitäisi tasata, mutta liikaa vaivaa etsiä kampaamo ja varata aika jne. Joten päädyn lipsimään itse tai pakotan miehen. Täällä muuten pelkkä latvojen tasaaminnen ilman pesuja mitään maksaa 15 e ja se ottaa viisi minuuttia ainakin minun päässäni. Kysyin yksi päivä tuosta meidän naapurikampaamosta. Olisin halunnut kannattaa sitä, mutta olivat niin tylyjä kun astuin sisään, ei tervehdystä ei mitään ja nyrpeänä hinta ilmoitettiin, olihan se nyt laitaa mennä sellaista tiedustelemaan. Joten pitäköön palvelunsa.

  ReplyDelete
 2. Mikä paikka! Tuo rouva on aivan suloinen, tarkoitan sellainen järisyttävän viisaan lämpimän suloinen. Sellainen, joksi ihminen tulee, kun hyväksyy itsensä, arvostaa elämää ja vanhenee...en nyt oikein osaa näköjään selittää. Kaunis ihminen siis, ulkoa ja sisältäkin (arvelen).

  Minä en ole käynyt vuosiin kampaajalla. Osittain siksi, että on niin pirun kallista ja osittain siksi, etten ole vaan viitsinyt, Pitkän tukan kun voi itsekin saksia. Mutta tuonne olisi kyllä hyvin varaa mennä.

  ReplyDelete
 3. Ihanan välitöntä, että tähän vain ja sillä siisti :) Tuota tyyliä kyllä kaipaisi enemmän tännekin, tuossa torin nurkalla toimisi todella hyvin!

  ReplyDelete
 4. Tämä on minusta herttaisin piirre Kiinassa,miltei kaikki palveluammatit voi siirtää kaduille, lähelle ihmistä :)

  ReplyDelete
 5. Suomessa tätäkin varten tarvittaisiin varmaan kuusi eri lupaa ja lisÄksi joku Hygieniapassi. (Luin sellaisesta yhdestâ blogista ja olin ihmeissäni)

  ReplyDelete
 6. Nama pari viimeisinta postausta ovat olleet tosi kivoja. Tuoneet mieleen ihania muistoja, saaneet aikaan hyvan mielen ja hymyn huulille.

  ReplyDelete
 7. Liivia, mä voin leikata seuraavalla kerralla! Se on sekä hauskaa että mainio tapa viettää aikaa yhdessä. Paljon olen ihmisten latvoja tasoitellut.

  Kirjailijatar, hieno analyysi naisesta. Valitettavasti näiden parturien laskuun pitäisi varmaan lisätä täilääkkeiden hinta... Täishampoota on muuten tosi vaikeaa kuulemman täältä löytää sanoi joku, kun virallisesti täällä ei niitä ole, paitsi ulkkareilla.

  Parolan asema, Pariisisa asuessamme meidän perheen kampaaja oli tanskalainen heppu, joka leikkasi ihmisiä milloin missäkin: kodeissa, ruotsalaisen kirkon sisäpihalla,. Meni vuosittain mm. Cannesin filmifestivaaleille - puistoihin ja rantsulle leikkaamaan halukkaiden kuontaloita. Miksei siis myös Parolan torilla?!

  Hietzu, juu, aivan näiden vieressä oli akupunktuurimies.

  Piilomaja, hah, tyypillistä. Täällä ei koneisto riittäisi vahtimaan kaikkia noin paljoa.

  Suzhouren, telepatiaa, ajattelin juuri tänään sinua! Mukavaa kun pidit.

  ReplyDelete
 8. Aivan ihana postaus ja kuvat jälleen kerran. Eipä ole täälläkään tuollaista palvelua olemassa!

  ReplyDelete
 9. Maailmassa on monta yrittäjää..

  Minäkään en muista milloin olisin kampaajalla käynyt, latvat on niin helppo katkaista itse. Ja tuolla toisaalla on vain salonkeja jonne en suostuisi edes menemään. Voisi tulla uusi pää.

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. kiitos. Muistan tuon! Voin antaa sulle sitten vaikka niskahieronnan:)

  ReplyDelete