Monday, November 29, 2010

EnsimmäinenAamulla sytytin ensimmäisen kynttilän, katoin juhlakaluston ja riisipuuro hautui valmiiksi peräti ennen puolta päivää.Illalla asettelin tarjottimelle pienen glögihetken ja nautiskelimme miehen kanssa kaksin lasten mentyä nukkumaan.
Aika suomalainen adventti. Siitä oli eksotiikka kaukana.

5 comments:

 1. Tälläisistä päivistä en tietäisi ilman blogimaailmaa :) Kaunis astiasto!!

  ReplyDelete
 2. Teillähän on siellä jouluista ja tunnelmallista. Meillä ei ole vielä tehty/ajateltu yhtäkään jouluasiaa. Jaa, no taskukalenteri kiinnitettiin eilen seinään, siinä kaikki.

  ReplyDelete
 3. Hieno tunnelma näyttäis teillä olleen.
  Meilläkin oli eilen eksotiikka vähän kauempana, kun katsottiin YouTubesta Kiira Korven taitoluistelua, syötiin ruisleipää, kylmäsavulohta ja maitoa, eh.

  ReplyDelete
 4. Pikkumies muistutti aamulla kynttilästä, muuten olisin unohtanut koko jutun. Olen onneton tänä vuonna kaikessa mitä tulee tähän juhlakauteen.

  ReplyDelete
 5. Juhlaan/juhliin valmistautuminen on monesti mukavampaa kuin itse juhla. Joulussa on mukavinta nyt se, kun lapset ovat oikeesti aikuisia, lahjoja ei halua kukaan - sitäkin enemmän hyvää syömistä (mutta ei sitä perinteistä yli 8 kg kinkkua), juomista, lautapelejä ja seurustelua löhöilyn välissä:) Valaistua Adventti-aikaa kaikille.

  ReplyDelete