Friday, July 4, 2014

Charlestonin tahtiin 16 v.16 vuotta ovat hujahtaneet vauhdilla ja ihmeen hyvin ollaan vanhempina pärjätty. Nykyisin myös esikoinen pärjäilee kohtuullisen hyvin meidän kanssamme... Juhlat vietettiin Charlestonin tahdissa, kaikin asiaankuuluvin herkuin, vieraita taaperosta tätiin. Ystävien kanssa ihmettelimme miksemme useammin pukeutuisi charlestonilaisittain, kun oli niin kaunis olo ja iloinen mielikin. Mutta ei, vanhaan tapaan tänään taas löysin itseni retkut niskassa kottikärryn jatkeena. Ihan tylsä tapa. Huomenna kyllä palaan takaisin kauneuteen. Kajalit luomiin, sulka päähän ja mekon helmat heilumaan. Heilunnee se harava niinkin. 

3 comments:

 1. Ooh, noissa juhlissa olisin viihtynyt minäkin! Tuossa aikakaudessa on jotain niin kiehtovaa.

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina välillä tulee eri aikakausista mieleen, että kunpa olisin elänyt tuolloin. Mutta onneksi en elänyt, kun olisin ensin jo pienenä vammautunut jatkuvien korvatulehdusten vuoksi ja todennäköisesti kouluikäisenä kuollut keuhkokuumeeseen. Mutta jos voisi yhdistää menneen laadukkaan tyylin ja nykyajan innovaatiot niin olisi aika hyvin asiat.

   Delete
 2. Mahtavaa.. Muutama päivä sitten juuri mietin, miten luoda charleston-ajan tunnelmaa.. charleston-mekon kaavojakin etsin mutten löytänyt.

  ReplyDelete