Friday, August 13, 2010

Paluu arkeen


Niin tämä suuri päivä koitti ja on nyt jo kääntynyt illaksi. Ja suureksi onneksi voin todeta kuopuksen ilmeen olevan edelleen sama kuin aamuisessa kouluunlähtökuvassa.
Omakin virne on lähes yhtä leveä, pääsinhän maistamaan jo arkista vapauttani ja sichuanilaisia herkkuja lounaaksi. Mieleeni alkoi palautua kiinalainen meininki, näinhän se olikin! Kuumuuden ahdistaessa rullaavat miehet puseronsa kainaloihin paikkaan katsomatta ja antavat masujensa löllyä. Pahimman lounaskiireen hellitetty istahtaa keittiöhenkilökunta salin puolelle ja syö riisipainotteisen aterian. Niin, tällaistahan se oli ja tästä jatkuu.

Hyvää viikonloppua!

10 comments:

 1. Tuon mahojen löyhyttelyn mä muistan Thaimaastakin! Siellä ei saanut hieltä haista, kauhea synti, mutta komea röyhtäys oli aina paikallaan.

  Kiva päästä seuraamaan taas kiina-ilmiöitä:)

  ReplyDelete
 2. Mahat hölskyää myös Euroopan puolella. Puolassa asuessani nimittäin olen törmännyt tuohon samaan ilmiöön useita kertoja.

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana harvahampainen hymy!Täälläkin kuuma vielä mies ilman paitaa:)

  ReplyDelete
 4. Muikea hymy tosiaan.

  Miten te nyt niin nopeasti livahditte eikä sitten taaskaan ehditty nähdä? Saitko sen mun mailin?

  Tuo mahanpaljastelu ei miellyttäis mua ollenkaan...

  ReplyDelete
 5. Mukavaa arjen aloitusta. Suloinen koululainen kuvassa :) Me vielä lomaillaan hetki eikä haaveilla arjesta vähään aikaan.

  ReplyDelete
 6. mulla on myos oikein himoruoat mitka pitaa heti saada jos on ollut pitkaan poissa taalta.
  jos olen pidempaan kuin kaksi viikkoa jossain lansimaassa alkaa
  kaihertaamaan ikava chilia, korianteria ja inkivaaria.
  se ei maistu missaan muualla
  samalta kuin taalla.
  pitaa paasta kunnon singaporelaiseen foodcourttiin syomaan ja hikoilemaan.
  niin ja mangot. mangoja on ikava suomessa kaydessa.

  ReplyDelete
 7. Liivia, kiinalaisten suhtautumisesta hien hajuun en oikein tiedä, sillä deodorantin löytäminen on aina kiven alla ja ulkkarikaupoissakin usein loppu (ainakin meidän nurkilla). Mutta paikallisilla täytyy olla jokin salainen keino, sillä hien hajuun törmää suhteellisen harvoin. Hassua.

  Anonymous, joo, kyllähän Porvoonjoen rantaterasseillakin kauniina kesäpäivänä mahanäyttelyä voi halutessaan ihastella, ettei edes Puolaan saakka tarvitse lähteä. Mutta tällainen paidan rallailu on minulle uusi ilmiö.

  Maria, mun mies on paidatta vain uimarannalla... oikeastaan ihan hyvä musta. Mutta nauttikaahan lämmöstä niin kauan kun sitä kestää ja kukin tyylillään!

  Merja, livahdettiin ja täällä taas ollaan eikä livahdeta minnekään, vaan odotetaan muita livahtamaan tänne. Meilaan pian.

  Mizyéna, suloinen koululainen ja super innostunut. Ihanaa seurata tuota intoa. Arki tuntuu näin pitkän loman jälkeen kivalta. Kaikessa on puolensa.

  Aurinko, mun on saatava ensimmäiseksi ja aina vain mehevää munakoisoa, valkosipulilla höystettyä brokkolia ja maapähkinäpurjokanaa. Ne ovat minusta parasta kiinalaista. Chiliä, aah. Korianteriin en edelleenkään ole oikein tottunut.

  ReplyDelete
 8. Vilijonkka: luulen, että monissa maissa laitetaan jotain öljymäistä kainaloihin. Ihan puhtaasti siis vain öljyä. On tullut luomupiireissä Suomessakin suosituksi. Käyttämässäni Aloedeodorantissakin on aloeta ja öljyä ja hyvin toimii. Ei tuki huokosia, ei imeydy vieraita aineita, eikä estä kuonan pääsyä ulos.

  Sain viestisi, kiitos, palajan pian, yhä on ilmat sellaiset, että minimiajalla koneen ääressä ollaan ja nautitaan kuumasta ja kosteasta. -Ja yöllä kärsitään!

  ReplyDelete
 9. Ihana kuva tyttösestä. Juuri katselin kuvaa joka minusta oli otettu ensimmäisenä kouluaamuna. Ja aivan sama ilme! Hymyilen silmät kiinni ja suu auki, hampaitakin puuttuu. :)

  ReplyDelete