Tuesday, September 16, 2014

Miau sanoo mau


Tähän pisteeseen ollaan tultu, että Nesu muutti taloon. Aluksi piti hakea turvaa sohvanaluspölyistä, mutta pian uteliaisuus voitti ja muutaman minuutin päästä oli jo olohuone kokonaan otettu haltuun ja muutamaa tuntia myöhemmin loputkin huoneet.Vuorokaudessa hän on valloittanut koko kodin ja meidät kaikki! Kuinka voikaan 14-viikkoinen Egyptin mau olla näin luottavainen, oppivainen ja kertakaikkisen suloinen. Ihan paras. No joo, onhan nuo kaksi viimeistä yötä olleet hieman rauhattomia, mutta mitäpä muuta ne vauvaperheessä voisivat ollakaan!

10 comments:

 1. Voi ihanuus! Onneksi olkoon, kylläpä on kaunis ja persoonallinen! Meillä mietitään kolmannen kissan hankkimista (siis voiko kissoja muka hankkia, yhtä vähän kuin lapsia - nehän vaan tulevat ja asettuvat taloksi!) ja sen pitää olla punainen. Mutta pienen kissan koulutus tässä huushollissa... huh! Ja aikuisen kissan kanssa vanhat rähisisivät reviireilläään... Mutta jos oikein olen ymmärtänyt, kohta se tapahtuu silti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi hurja, en osaa vielä edes kuvitella millaista kolmen kanssa olisi! Ny totutellaan tuohon meidä perheen ensimmäiseen, lasten mukaan, "oikeaan karvaiseen kunnolliseen lemmikkiin". Niin, onhan tuo hieman toista maata kuin isoveljensä Bebe-kilpikonna, ja Miinassa taloudessamme asustaneet kalat, sammakot, heinäsirkat, ravut, hamsteri, marsut...

   Delete
 2. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta koko perheelle!

  ReplyDelete
 3. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä. Suloinen raitaturkki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Raitaa päässä ja selässä, kyljet pilkulliset eli villikissa meidän makuun.

   Delete
 4. Kade olen! Allergian takia ei voida....montakohan kissaa olisikaan jos voisimme ottaa...tämäkin on niin kaunis ja suloinen ja vaikka mitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Allergiat ovat kyllä tylsiä ja rajoittavia. Täytyy sanoa, että ihmeellistä hellyyttä tämä kotiimme on tuonut.

   Delete
 5. Aivan mahdottoman ihanainen! Tytär tuossa vieressä sanoi, että sehän näyttää aivan Tuulenlaakson Nausicaan pikkulemmikiltä! Haluan rapsuttamaan! Kuinka iloiseksi tulinkaan, että liityitte meihin kissaihmisiin! T2

  ReplyDelete
 6. Voi huvanen aika tuota Egyptin mauta! Ihana.

  ReplyDelete