Wednesday, May 28, 2014

Juhlapäivä

Saunamies, soittomies, herkkusuu, mökkimies, showmies, isäpappa, metsämies, kiinamies, merimies, yrittäjämies, karvamies, seuramies.Sellainen kohdalleni partiometsässä sattui ja yhdessä kiersimme rukouspöydän kolmesti päivälleen kaksikymmentä vuotta sitten. 

Tuntuu uskomattomalta määrältä vuosia, vaikken koskaan liittoamme olekaan epäillyt tai epätoivoon siinä vajonnut. Kun on hauskaa aika vain menee niin nopeasti.

15 comments:

 1. Onnea! Meillä tulee elokuussa viisitoista.. aika pitkältä tuntuu sekin. Aiotteko juhlia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai juhlia, johan sitä naimisiin menoa juhlittiin silloin 20 vuotta sitten... Ei vaan, moesti unohdetaan koko vuosipäivä, mutta nyt kyllä molemmat muistivat. Juhlittiin siten, että olimme töissä koko päivän, minä lähdin aamulla töihin ennen seitsemää ja miehen heräämistä, mies taas poikkeukselleisesti palasi töistä kotiin vasta seuraavan vuorokauden puolella, mutta tämäkin oli tiedossa jo kuukausia sitten. Juhlitaan kun jaksetaan :)

   Delete
 2. Onnittelut! Elämän parhaita lahjoja on hyvä puoliso. Meillä täyttyy samat lukemat heinäkuussa.

  ReplyDelete
 3. Onnittelut teille!
  Me tapasimme 19 vuotta sitten. Naimisissakin jo 9 vuotta, miten siitäkin on muka niin kauan.
  Hyviä kuvia olet ottanut miehestäsi. Saa oikein sympaattisen vaikutelman.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ihan symppis hän minustakin on, hänen (tai minun) tuulesta tietenkin riippuen. Kun tarpeeksi säätää syntyy sekalaisista räpyistä ihan kelpo kokonaisuus. Mies itse oli kovin ilahtunut postauksesta.

   Delete
 4. Paljon onnea! Meillä juhlitaan tänä vuonna vasta kahdeksatta hääpäivää. Se tuntuu kahteenkymmeneen verrattuna aika vähältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ennen kuin huomaatkaan vietätte tekin 20 tai 30 vuotishääpäiväänne. Kummallisinta minusta oli huomata jossain vaiheessa, että olemme eläneet yhdessä pidempään kuin erikseen!

   Delete
 5. Onnea roppakaupalla, te ootte niin symppis pari!

  ReplyDelete
 6. Lämpimät onnittelut! Ihan parhaita asioita elämässä on oma rakas puoliso, luottamus ja rakkaus! Mahtavaa, että Se Oikea on löytynyt kerralla.

  ReplyDelete
 7. Kiitos! Nyt yritänkin okein kovasti muistella teidän avioitumisvuottanne, mutta en kyllä muista! Oliko kaksi vai peräti kolme vuotta meidän jälkeen?

  ReplyDelete
 8. Kohta vuosia neljäkymmentä ja yhä hyvin kulkee. Nopeasti ovat nämäkin vuodet menneet. Vaan yksi harmi on: edessä vähemmän kuin takana.
  Kuvasi siipastasi ihailen, taidatte olla komea pari. Onnea tuleviin vuosikymmeniin.

  ReplyDelete
 9. Onnittelut yhteisistä vuosista sinulle ja pikku-pikkuserkulleni (sukulaisuus ehkä osui oikein, pitäisi kyllä vielä tarkistaa...) FB:n kautta jokin aika sitten päädyin tänne. Kylläpä on kauniita kuvia sinulla!

  ReplyDelete