Tuesday, April 23, 2013

Reppana!


Muistattekos taannoisen tarinani liikennetilanteesta, jossa liikennevaloissa odotellessani edellä oleva peruutti päin muutamaa päivää aiemmin hankkimaamme autoa? 


Kohellus sen kuin jatkuu, sillä tällä autolla näyttää olevan tapana joutua paikoillaan ollessaan onnettomuuksiin! Nyt hyökkääjä oli naapurin 30-luvulta peräisin oleva betoniaita. Ihmeellistä, ettemme heränneet öiseen rytinään.


Sen sijaan kenties aloitamme uuden seebramuodin, joka hipsterin mustin! Lopardikuviot vallan kalpenevat tämän koko auton pituisen raidoituksen rinnalla. Saati ihan tylsät ja persoonattomat yksiväriset kulkimet.

Tällainen naapurustossa kuhinaa herättävä pieni tapahtuma tarjosi meille oivan tilaisuuden tutustua moniin uusin naapreihimme! Että kaikessa on puolensa. 


9 comments:

 1. No hyvänen aika. Teidän auto selvästikin hakee seikkailuja!

  Onneksi on vakuutukset.

  ReplyDelete
 2. Merja, aivan, seikailunhaluinen tyyppi. Ja tässä tapauksessa saamme olla tyytyväisiä, että naapuritalon omistajalla on vakuutukset kunnossa! Naapurusto on kuulemman jo vuosia seuranneet muurin vähittäistä, mutta tasaisesti etenevää halkeilua ja kallistumista. Mutta koska talo on myynnissä ei omistaja ole viitsinyt aitaa korjata. No, nyt on korjattavaa jäljellä enää puolet! Voi asian kai näinkin hoitaa.

  ReplyDelete
 3. Ei voi olla totta. Mitä epäonnea!

  Näin intialaisittain tulee heti mieleen, että teillä on varmaan jäänyt auto-puja tekemättä ennen auton käyttöönottoa. ;-) Ennen auton käyttöönottoa kun pitäisi mennä temppeliin ja tehdä siellä jotain palvontajuttuja, ja sitten pitäisi ajaa sitruunoiden yli, että autolla olisi pitkä ja onnekas elämä ilman onnettomuuksia. :-D

  Kun ostimme Suomessa ihan ekan auton, laitoimme Citymarketin parkkipaikalla sitruunat joka renkaan alle, ja sitten ajoimme niiden yli. Onneksi oli sunnuntai, ja kauppa oli kiinni. :-D

  ReplyDelete
 4. Hui kamalaa. Oikea epäonnen kantamoinen. Me ostettiin juuri uusi auto ja nyt jännitetään missä tulee ekat kolhut. Viimeksi uuden auton saatuamme, joku ystävällinen naapuri naarmutti avaimella koko kyljen mitalla heti ekalla viikolka. Häntä harmitti vissiin, kun toisilla oli uusi auto. Ymmärtäähän sen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mine, tuttu juttu, Pariisissa meidän ja saman kadunvarren muutkin autot naarmutettiin vissiin kahdesti koko pituudelta. On se vain veikeä ilmaisutapa. Viesti jäi kylläkin epäselväksi... Vakuutus sai korvattavakseen 3,5 vuoden aikana koko auton uudelleenmaalauksen, tosin pätkissä, erilaisten parkkeerauksen aikana tapahtuneiden ns. onnettomuuksien vuoksi. Täten ei meillä suhtauduta autoihin enää kovin vakavasti ja ostetaan vain vanhoja rötisköjä.

   Delete
 5. Meillä uusi valkoinen Audi A 6 ajettiin tallin suojiin kuljettajan puoleisen takaoven
  jäädessä vahingossa auki. Voi sitä harmia. Oma syy, toisin kuin teillä. Vaan kauniit kuviot autonne kyljessä oikeastikin voisi olla myyntivaltti, mitä sitä nyt tavallisiin yksivärisiin sortuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omat mokat harmittavat eniten! Auto parka, tai kuski parka. Taidamme kaikesta tyylikkyydestä huolimatta antaa vaihtaa nuo pellit kun nyt tuon naapurin vakuutusyhtiö on halukas sen kustantamaan.

   Delete
 6. Satu, ai pahus, kuinka me nyt näin pakanoita olemme, ettei sitruunoita älytty yliajella! Paha sai palkkansa. Ymmärrän hyvin, että valitsit rituaalipäiväksi sunnuntain hiljaisen hetken!

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete