Friday, April 19, 2013

Pähkinä perjantaiksi

Mikä tv-sarja on inspiroinut kuopuksen iltapäivän ratoksi kirjoituspuuhiin?


"Olipa keran perhe josa on kolme tytä Niten nimet on Marie ja Kit ja Saige. Marien elämä on ihan tavalinen hän ei ikinä ridelyt.


Kit on hyvä humari ja hulu joskus. 


Saige on hevos hulu ja eläin rakas Luonon rakas.


Keran koulu päivänä tuli us opilas Sen nimi on Rodina. Hän osti kavereita antamala karkia. Ja hän oli itsekäs. hän asuu kaupasa. Kaupa on yksi huone ja siten kaiki mut huonet ovat tavalisia kun talo huonet."

Olemme jo neljännessä tuotantokaudessa, kussakin 24 jaksoa. Ja kausia lienee ainakin kymmenen. Huh huh, en ihan tainnut ajatella ihan selkeästi tuodessani ensimmäisen paketin  kirjastosta kotiin!

4 comments:

 1. Tv-sarjaa en osaa veikata,mutta kuvissa on ihanaa katutaidetta! Tuollainen väliaikainen taide on kivointa jos sattuu paikalle oikeaan aikaan.

  ReplyDelete
 2. Oi minä olen tosi huono arvaamaan tv sarjoihin liittyen.
  (joku varmaan mielellään väittäisi että olen kaikkiaan kehno arvaaja)

  Kuvat kadussa ovat huikean hienot! Ihania nuo lasten kirjoitukset ja sepittämät tarinat. Minun ekaluokkalaiseni kirjoittavat toisinaan suloisia mini satuja.

  ReplyDelete
 3. Hietzu, Pekingin Beihai puistossa tätä taidetta osuu kohdalle melkein aina!

  Anna, kamoon, vähän tsemppiä arvaamiseen! Eka- ja tokaluokkaisilla on vielä tuossa kirjoittamisessa sellaista aitoa muistiin kirjoittamisen riemua, onnea kirjoittamisen taidosta. Ihania ovat.

  Suzhoure, JEP, oikeaan osui! Niitä me täällä kaiket illat vahtaamme, Mary, Lauran ja Gracen edesottamuksia. No, parempi verrattuna mitä tuolta toosasta muuten tulee.


  ReplyDelete