Sunday, January 27, 2013

Ruuhkaa melkein

Paljon tuolla tapahtuu, kuulaassa autiuudessa ja tyhjässä hiljaisuudessa. Vaikka astelukemat eivät paljoa Pekingistä eroa tuo lumi kaikkine ulottuvuuksineen talveen suurta riemua ja elämään vaihtelua. Ihana Suomen talvi!

3 comments:

 1. Taidan elää kiireisintä vuotta elämässäni, en edes lunta/talvea kauheasti ole ehtinyt huomata. Sen kyllä että lunta on tänä vuonna puolet vähemmän kuin parina aiempana talvena (Hesassa taitaa olla toisin päin), ei olla oltu niin raatoina lumitöistä.
  Vaikka kyllä talven ja pakkasen huomaan alati sähköisistä hiuksista ja kuivuvasta ihosta. Jättäisin kyllä ihan mieluusti pakkaset ja lumen edelleenkin kokonaan väliin, mutta ymmärrän teidän riemun.

  ReplyDelete
 2. Liivia, oi nauti kiireestäsi, minä täällä odotan moista onnea! Kaiken kaikkiaan minäkin jättäisin koko talven väliin, mutta jos siis on pakko talvessa olla, niin mieluummin lumella piristetyssä pakkasessa kuin esim. Pekingin paljon Suomea kuivemmassa, lumettomassa ja vietävän kylmässä. Mutta iho kyllä täälläkin muistuttaa illalla riisuutuessa lumisadepilveä.

  ReplyDelete
 3. Ihana tarina näissä kuvissasi. :) Talvi on tänä vuonna ollut jotenkin erityisen kaunis. <3

  ReplyDelete