Tuesday, January 8, 2013

Perhe kynnyksellä

Perhe on unelmiensa kynnyksellä. Monet niistä ovat jo hyvin lähellä, toiset taas kauempana. Haaveillaan iltapäiväleikkikavereista, luokan muutaman coolin jalkapallotytön halveksunnan kohteena olemisen loppumisesta, kodin ulkopuolisesta haastavasta työstä, oman yrityksen todellisesta käynnistymisestä, terveellisemmästä ja herkullisesta ruoasta, hyväksymisestä pääsemään erinomaiseen tanssiopetukseen ja että ikätoverit kutsuisivat mukaan. Koskaan ei tiedä missä järjestyksessä asiat toteutuvat. Elämme aika haastavaa ja kutkuttavaa aikaa, sanoisin.

5 comments:

 1. Voi siellä on niitä saman henkisiä ajatuksia kuin täälläkin. Paitsi vielä itse olen siinä asteessa, että voi kun joku näyttäisi tietä mihin suuntaan lähteä. Kun vaikuttaa, että kaikki selvät kuviot muuttuivat salamannopeasti rakeiseksi mössöksi...joka ei aina ole huono asia. Voihan siitä vielä kehittyä vaikka mitä. Odottaminen vain on niin jännittävää. Uskon kuitenkin, että niin teilläkin kaikki kääntyy kaikinpuolin vielä parhainpäin.

  ReplyDelete
 2. Uusi Aamu, toivottavasti sekä teillä että meillä ratkaisut etenevät dominona nopeasti ja aurinko paistaisi taas kirkkaammin, jopa siellä sateen keskellä!

  ReplyDelete
 3. Kynnyksellä olo -toisaalta niin kutkuttavaa, kaikki mahdollisuudet vielä auki ja jotain, mitä kovasti voi odottaa ja toisaalta tuskastuttavaa, raastavaa, kärsivällisyyttä koettelevaa. Toivottavasti asiat ratkeavat pian ja positiivisesti!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa on tuo odotuksen aika toisaalta ja toisaalta niin raskasta. Kun itse odottelen taas kerran vasta muuttoa tuntuu tuo vaihe jotenkin mahtavalta. Haluaisin olla minäkin siinä pisteessä missä odotellaan sitä kaikkea hyvää mitä tuleman pitää; missä on jo vähän selvinnyt se mitä sitä oikeastaan uudelta elämänvaiheelta haluaa ja voi odottaa. Mutta väsyttäävähän se on oikeasti odottaa ja elää vähän niin kuin varpaillaan ja valmiina kaikkeen koko ajan. Toivotaan siis, että teillä elämä pian asettuu kaikin puolin omalle hyvälle radalleen.

  ReplyDelete
 5. Uudet alut ovat sekä mahtavia mahdollisuuksia että vähän raskaita epävarmuuden hetkiä. Lapsella ja nuorella erityisesti voi olla vaikeaa antaa ajan kulua ja luottaa että kavereita tulee.

  Terveisiä.

  ReplyDelete