Thursday, March 27, 2014

Namaste

Perheemme tämän vuoden syntymäpäiväjuhlintakausi on avattu. Kuvat kertonevat teemasta, juhlittujen vuosien määrästä ja pippaloaktiviteeteista. 


Aika helppoa on nykyisin eksoottisten juhlien ruokahuoltokin hoitaa, kun joka lähikaupasta saa kaukomaiden maustepöperöitä ja purkkien kyljessä on ihan ymmärrettävillä kielillä ohjeet. Hennatuubit puolestaan ovat esikoisen tuliaisia hiljan toteutuneelta ikimuistoiselta Intian-matkalta. Ja kuten asiaan kuuluu juhlimaan saapuivat paikallisen kansan lisäksi intialaisen perheen pieni pellavapäinen ottopoika, eläkeläisturisti sekä asiantunteva opas.

Seuraaviin syntymäpäiviin on kolme kuukautta eli kamalan pitkä aika. Täytynee keksiä muuta juhlittavaa tässä välissä, muuten käy elo tylsäksi. Hiirien metsästyskauden päättyminen, nykyisestä pestistä hengissä selviäminen, peruskoulun suorittaminen - kyllä riemuittavaa riittää aina!

8 comments:

 1. Ihanaa! Olen aina ihaillut perheenne kykyä järjestää eri teemaisia juhlia. Lämpimiä halauksia synttärisankarille sekä muille, Kaisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, välitän halaukset eteenpäin. Toki teemajuhlien järjestämiseen jonkin sorttista kykyäkin tarvitaan, mutta enemmän kyse lienee halusta ja minun osaltani melkein pakkomielteestä...

   Delete
 2. Rrrakastan teidän juhlaideoita ja ylipäätään sitä että juhlitte ja näette vaivaa kivojen juttujen eteen.
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri nyt tuntuu siltä, että juuri kivaan täytyy panostaa, muuten arki muuttuu liian raskaaksi!

   Delete
 3. Kuin eriplaneetalta ovat nämä teidänjuhlanne ja ideanne verraten minun järjestämiini kuiviin kekkereihin. Meillä oli eilen se päivä vuodesta (luojan kiitos on vain yhdet!) ja onnistuneet oli juhlat, mutta minussa ei ole himpun vertaa juhlienjärjestäjän vikaa, se on vain välttämätön paha, huh huh.
  Ihailen siis valtavasti teidän kemujanne ja tuota intoa!
  Sankerille myös onnittelut!

  ReplyDelete
 4. Kukin tyylillään! Joku järjestää juhlat, toinen saa aikaiseksi ihania matkoja... Onnea lapselle sinnekin!

  ReplyDelete
 5. Samaa mieltä, aina on syytä juhlaan :) Meillä tänä kesänä esikoisen rippijuhlat - ensimmäinen aikuistumisriitti?

  ReplyDelete
 6. Olette taitavia, ja teillähän on sellainen muumitalon asenne, että aina voi kilistellä jollekin mukavalle!

  ReplyDelete