Friday, November 16, 2012

Puuhamimmmit

Ajattelen perheenpuolikastamme siellä kaukana. Vihdoin loppui se puoluekokous ja saa maan asukkaat palata normaaliarkeensa: avata löyhkäävän taksin ikkunat, koska pingispallojen heittelemisestä ei enää ole pelkoa ja veitsihyllytkin lienee taas kaupoissa paljastettu. Täältä etäältä käsin on asioihin kuitenkin helpompaa suhtautua huumorilla, myönnän! Koska sinulle on tullut mieleen heitellä viesteillä koristeltuja pingispalloja?
Täällä kaukana tai toisaalta vain yhden välissä olevan valtion toisella puolen me perheen toinen puolikas suometumme kovaa vauhtia. Kuopus on hurahtanut valtion tarjoaman peruskoulutuksen myötä vohvelikangaskirjontaan. Keskimmäinen puolestaan kutoo elämänsä ensimmäistä neuletyötä. Yritin vihjaista, että 30 cm leveään kaulahuiviin mahtuu melkoinen määrä silmukoita, että jos siskolle jouluksi meinaa valmista saada tai lankarullan riittämään, niin kapeampi saattaisi olla parempi, mutta mutta... Palataan tähän asiaan myöhemmin, että saiko idoli lahjaksi patalapu, pussukan vai todella sen huivin. Oma suomettumiseni kaskittyy varastojen perukoilta loytyneiden huonekalujen ajanmukaistamiseen. Taitaa tuoli saada vähintään vanhan sinapinruskean tilalle vaalean istuimen ellei jopa valkoisen kokovartaloehostuksen. On niin vaan mukavaa tämä puuhailu!

3 comments:

  1. Totta, puuhailu on parasta. :) Ihana kuulla, että arki sujuu mukavasti välimatkasta huolimatta. Kivaa viikonloppua teille!

    ReplyDelete
  2. Tulikos sun kärpäslätkäkokoelma Suomeen? ☺

    ReplyDelete
  3. Allu, totta kia! Kehystettyinä jopa. Mihin ihmeeseen saan senkin läjän sijoitettua?!

    ReplyDelete