Thursday, July 14, 2011

Kysymyksiä muovista
Kuka nämä värit on oikein päättänyt? Miksi muovi on loistavaa punaista, kirkuvaa sinistä, huutavaa keltaista, vihlovaa aniliinia? Pirteää vihreää tai räikeää oranssia?

Onko kenties teknisesti mahdotonta valmistaa lempeää beessiä, haaleaa roosaa, mietoa luonnon valkoista muovia? Vai onko oikein tutkittu, että ämpärit, neppisautot, mukit, vannat ja hiekkalapiot toimivat räikeän värisinä parhaiten?

Kuka tietää? Minne voisin valittaa?

Vai olisiko tässä taas yksi bussiness idea maailmaan lisää?

Nimim. ärsyyntynyt lomalainen

7 comments:

 1. Hyvä kysymys. Ostettiin omalle mökille lisää ämpäreitä ja pesuvateja tänä kesänä. Vaihtoehdot: puhtaanvalkoinen, kirkuvan sininen, tumma harmaa. Onneksi nukkumapaikkaamme saatiin aikojen alussa lempeä murrettu vaaleanvihreä ämpäri. Minua häiritsee myös se, että värivalikoima vaihtuu vuosittain. Jos olet ostanut sarjan jotain yhtenä vuonna, ja seuraavana tarvitset täydennystä, niin takuuvarmasti värit ei istu yksiin.

  Tässä varmaan liikeideanpikanen, tai konsultaatio palveluita myymään muovitehtaiden suuntaan. ;)

  ReplyDelete
 2. Morso, samaan sarjojen värin vaihtumiseen olen minäkin törmännyt. Unohtui siitäkin valittaa samalla kertaa. Hyvä kun muistit, niin saimme senkin epäkohdan tähän mukaan.

  ReplyDelete
 3. Muutama vuosi takaperin lähihalpahallissamme myytiin hempeänpastellisia muovijuttuja. Ostinkin yhden haaleanvaaleanpunaisen vadin. Ne oli kaikki ihanan värisiä, aivan herkullisia. Kiinasta tulleita kaiketi...että mahdollista se ainakin on, niiden tekeminen.

  Mikään ei ehkä ole rumempi kuin kirkkaanpunainen muoviesine. Tai sellainen räikeän tummansininen, joo, oon samaa mieltä! Värivalikoimaa ihmettelin joskus kun piti ostaa pulkka.

  ReplyDelete
 4. Minä taas kiertäisin pastellilelut kaukaa. Ja kirkkaanpunainen muoviämpäri lasten leikeissä on ihan pop! :D

  ReplyDelete
 5. Haaleat beesiset muoviesineet eivät kai ole kovin "myyviä".

  ReplyDelete
 6. Olen miettinyt usein samaa... minun päässäni on olemassa sellainen väri kuin muovinsininen... Ja että näyttely!! Voivoi! Kunpa ehtisin katsomaan. Suunnitelmissa kyllä on retki Povooseen, kuten joka kesä.

  ReplyDelete
 7. En kerro miehelle, tästä liikeideasta, hän kun innostuisi heti! Taidan haistaa että olet samaa maata, että päässäsi vilisee liikeideoita. Mutta totisintatotta, onko muovin pakko kirkua, että olen muovia!

  ReplyDelete