Sunday, May 15, 2016

Oi kuinka







pidän keväästä! Alkaa elää toisella tasolla talveen verrattuna. On kiirettä ja paljon kaikkea, mutta niin on energiaakin. Silloin tällöin saan nukutuksi jopa kokonaisia öitä ja seuraavana päivänä osaa nauttia vuodenajastakin täysin siemauksin. 

Kodinlaitto etenee pienin askelin, joku sanoisi jopa hyvin pienin, mutta suunta on siis oikea. Lastulevyä kärrätään pois ja saamme esiin kerrostumia vuosikymmenten takaa. Tuntuu hyvältä. Olemme ymmärtäneet remontimme filosofian. Kaikki "rumien" vuosikymmenten kerrostumat poistetaan ja alkuperäisten pintojen repeytymät korjataan, mutta kaiken kaikkiaan tehdään mahdollisimman vähän. Tavallaan remontti on totaalinen, mutta tarkennettuna lähinnä poistamista. Näin tuntuu parhaimmalta. No joo, kylpyhuoneet jäävät tässä vaiheessa beesseiksi ja vaaleanpunaisiksi aikamatkoiksi vuoteen 1980. Kaikkeen ei sentään yhden kevään energia riitä ja sieltä kaakeleiden ja muovimattojen alta tuskin paljastuu 99 vuotta sitten laitettuja pyttyjä. Sellainen olisi kyllä soma... Nyt minussa taisi herätä myös vessaromantikko!

1 comment:

  1. Tervetuloa kevät ja kesä minunkin puoletsani! Täällä ei varsinaisesti remppailla, mutta tuunaillaan vanhoja puutuoleja uuteen uskoon. :)

    ReplyDelete