Wednesday, July 3, 2013

AlohaKesän syntymäpäiväsesonki avattiin eilen Vilijonkan esikoisen täyttäessä 15! Tapausta juhlittiin suureellisesti Porvoon Waikiki Beachilla meidän jokaisen onnittelijan kaivaessa esiin sisäinen hawaijilaisuutemme.

Juhlat tarjosivat oivan tilaisuuden sankarittaren taiwanilaiselle ystävättärelle opetella petaamaan vuoteensa ennen muiden juhlavieraiden saapumista, puhaltamaan ilmapalloja (ei muuten ollut kovin helppoa), viipaloimaan limejä ja vesimelonia ynnä muuta uutta! Päivän mittaa kulttuurien erilaisuus sai minut miltei haukkomaan henkeä. Luulisi kaikkien Kiinassa vietettyjen vuosien jälkeen minun tottuneen ajatukseen, että kotiapulaiset ja äidit tekevät kaiken valmiiksi, jotta lapset voivat keskittyä opiskeluun (ja tässä tapauksessa onneksi myös) hauskanpitoon, mutta ilmeisesti en sitten kuitenkaan ollut tätäkään sisäistänyt.

Muutama päivä vielä, kunnes on haikeiden jäähyväisten aika, mutta Idän pikajuna tuo jo seuraavana päivänä uuden vieraan Kiinasta. Ihanaa sosiaalista elämää talven hiljaisuuden jälkeen! Ai että nautin.


5 comments:

 1. Myöhästyneet onnittelut esikoiselle!

  Ihan mahtavan värikkäät juhlat! Tykkään hirveän paljon tuommoisista teemajuhlista, mutta harvoinpa sellaisiin pääsee - ja itse olen laiska järjestämään mitään. ;-)

  ReplyDelete
 2. Onnittelut esikoiselle! Ja ihan mahtavat juhlat olette saaneet pystyyn :)
  Taitaa se kulttuurishokki tulla sittenkin vähän jälkijunassa vieraiden kautta. Vaikka sitä kaikkeen jo on luullut tottuvansa niin ollessaan "omassa ympäristössään" sitä ehkä kuitenkin huomaa ne erilaisuuten parhaiten. Nautinnollistahan se kuitenki on noin se huomata :) Kuulostaa ainakin ihan siltä.
  Ihania kesäpäiviä ja uuden vanhan ihmettelyä :)

  ReplyDelete
 3. Satu, kiitos, välitän onnittelut eteenpäin. Näissä juhlissa nimenomaan tuo värikkyys ja asiaankuuluva musiikki loivat hyvän fiiliksen. Meillä suurin osa synttäreistä on tälläisiä teemajuhlia. Mitäs meillä nyt on viime aikoina ollutkaan, ainakin julkkis-, intiaani- ja viidakkojuhlia on ollut.

  Uusi Aamu, juu, on tämä elämä ihan nautinnollista, paikasta riippumatta, jos vain itse muistaa nauttia. Välillä sitä vaan jämähtää marmattamaan oikeastaan turhista.


  ReplyDelete
 4. Oo, täällähän on uutta tarinaa :) On kuin karkkipäivä olisi koittanut värikkäiden kuviesi myötä. Onnea esikoiselle!

  ReplyDelete
 5. Pandice, heippa taas, juu jotain pientä sentään tässäkin osoitteesa tapahtuu :) Kiitos kauniista sanoistasi!

  ReplyDelete