Monday, July 16, 2012

Kesäaika

Lehtien otsikoiden mukaan kesän sää on kovin huono. Kaikki lienee suhteellista, sillä minun kamerani löytää jatkuvalla syötöllä herttaisen lämpöisiä hetkiä ja keuhkoni nautiskelevat väliin osuvista kosteista hetkistä. Tiedättekös, sellainen kesäinen ripsaisu, on niin kaunis sekin!
Lasten kesäkahvila muutti kesken kesän 50 metriä etelämmäksi. Muuttopuuhissa vierähtikin monen monituista tuntia. Asiakkaita ei ole näkynyt entistä enempää, mutta vastahan olemme hieman yli loman puolivälin.
Kamala ajatus sinäänsä, loman puoliväli ylitetty. Aika loppuu, kiitää liian nopeasti! Loma loppupuolella ja elämä edelleen melkoisen levällään. Sen verran sentään olemme saaneet päätettyä, että palaamme alkusyksyksi Kiinaan valmistelemaan rauhassa ns. hallitun lähdön. Kuopuksella ei aikaongelmia ole, sillä syntymäpäiväkalenterin "luukut" kertovat missä mennään ja aikaa jopa terveelliseen pitkästymiseen riittää. Itse en muista koska viimeksi olisin pitkästynyt. Tai kyllä sentään. Se oli ennen joulua odottaessani kiinalaisessa pankissa vuoroani yli tunnin enkä ollut muistanut ottaa kirjaa mukaan... Eli aika hyvin asiat sentään ovat!

2 comments:

  1. Olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä että pieni kesäsade on vain hyvästä. Toisaalta, kesä menee melko pitkälti toimistotöissä, joten ei ole oikeastaan väliä sataako vai paistaako. Mutta sinä olet taas löytänyt kivoja yksityiskohtia kamerasi linssiin :)
    Rauhallinen ja hallittu lähtö kuulostaa hyvältä.
    Mukavaa viikon alkua,toivottavasti kuitenkin hieman aurinkoisempaa kuin edellinen.

    ReplyDelete
  2. Sateen jälkeen metsä tuoksii niin hyvältä. Onhan tässä satanut, mutta ollut poutaakin. Meidän tilanteeseen tällainen helteetön kesä sopii hyvin; miehen lapsuudenkodin perkaaminen olisi tappavan tukalaa hellesäällä.

    ReplyDelete