Friday, October 1, 2010

PeruskuulumisiaViimeisessäkin perheenjäsenessä velloo nyt vatsatauti. Se punainen emalimalja on viikon aikana huolellisesti kiertänyt läpi kaikki makuu- ja kylpyhuoneet. Eipä meidän perheessä aivan tällaista lasarettia ole ennen leikittykään. Hurjan onnekkaita olemme olleet. Ja nyt taas yhtä kokemusta rikkaampia. Sunnuntaihin mennessä tervehdymme kaikki!

-----

Tuskastelen oman makuni kehittymistä, kun aina vain yksinkertaisemmaksi pitäisi koti saada. Jokainen vuokraemännän omistama huonekalu koukeroineen ärsyttää päivä päivältä enemmän. Kohta autotalliin ei mahdu edes pyöriä saati lavamoponi latautumaan kun heivaan sinne viikottain jonkin emännän huonekaluista pois silmistä.

Nautin heti aamusta iskeneestä tarmonpuuskasta. Ryhdyin järjestelemään kellarikerroksen suurta huonetta viihtyisämmäksi, jotta syksyn vierailla olisi leppoisat oltavat. Vähän kuin harjoittelisin tulevaa (?) uraanin B&B-emäntänä. Sisustuksen merkitystä viihtyisyyden tavoittelussa ei pidä väheksyä, varsinkaan ikkunattomassa kellarissa!

Tarmokasta viikonloppua myös lukijoilleni!

6 comments:

 1. Ja toipumisia sinne teille kaikille!!
  Bisous

  ReplyDelete
 2. Paranemista perheenjäsenelle ja Sinulle Vilijonkka tarmonpuuskia sekä mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Yök, onko teillä ollut joku kamala mahatauti!! Se on todella epämukava tauti varsinkin vanhemmille, jotka oman tautinsa lomassa hoitavat lapsia... Toipumista.
  Selkeästi sulla jo ajatukset muualla. Sillai ne aivot toimii.
  Se on luova tila se!

  ReplyDelete
 4. Meillä ei ole mahatautia näkynyt kop-kop. Hyi hyi.

  Onneksi voit heivata niitä koukerokaluja varastoon, aattele jos ne olisi vaikka pultattu kiinni. Ymmärrän sua, mun on vaikea elää jonkun mööpelin kans, joka on kamala. Valitsen jopa lomakämppiä verhojen perusteella, liian räikeää niin ehei. Tai jos onkin yllätysvehot niin otan ne loman ajaksi pois...

  ReplyDelete
 5. Toivottavasti terveinä jo. Hienot, punasävykuvat!

  ReplyDelete
 6. Minua nauratti, vaikkei kai saisi. Oli kuitenkin niin surkuhupaisaa tuo mahatautiepidemia. Oksennustauti on ihan kamala tauti...koputan täällä puuta.

  Minäkin olen huomannut, että nyt kun koti vaihtui, myös kodin tyyli tulee hiukan vaihtumaan...yksinkertaisempaan täälläkin mennään.

  ReplyDelete